Έγινε κι αυτό - Ο Σάκης Τανιμανίδης θέμα στα ξένα μέσα!

Έγινε για τα καλά viral!

Εν μέσω κορωνοϊού, είδαμε να συμβαίνουν τρομερά πράγματα, μιας και ο Σάκης Τανιμανίδης το κατάφερε μέχρι και αυτό και έγινε θέμα στα ξένα μέσα, για ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Tik Tok και προκάλεσε πανικό!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής είναι γνωστός για τα ταξίδια του και έτσι δεν μπόρεσε παρά να κάνει μερικές σκέψεις για το πώς μπορεί να ταξιδέψει ενώ βρίσκεται σε καραντίνα.

Expand player

Ενώ λοιπόν έχει αναρρώσει από τον κορωνοϊό, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε ε΄να βίντεο στο Tik Tok μέσα από το οποίο φαίνεται να περπατάει πάνω σε έναν διάδρομο αεροδρομίου, ο οποίος ωστόσο δεν είναι άλλος από τον διάδρομο που έχει στο σπίτι του.

Το δημοσίευμα του CNN για τον Σάκη Τανιμανίδη

Η χάρη του έφτασε μέχρι και το αμερικάνικο CNN, το οποίο έδειξε το βίντεο που ανέβασε ο παρουσιαστής, και του έδωσε εγκωμιαστικά σχόλια.

Το δημοσίευμα του CNN σημειώνει πως ο Σάκης Τανιμανίδης σχεδίαζε να πραγματοποιήσει ταξίδια στη Νέα Υόρκη, το Μεξικό, τη Μαδρίτη και την Αφρική, με την πανδημία του κορωνοϊού να παγώνει όλα του τα σχέδια.

«Το καλό με τα ταξίδια είναι πως εμπλουτίζουν τη μνήμη σου» αναφέρει στο δημοσίευμα ο Σάκης Τανιμανίδης. «Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της καραντίνας ταξίδευα με τις αναμνήσεις μου, τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Όταν έρθει ο καιρός, θα μπορέσουμε να δούμε ξανά τον κόσμο» συνέχισε.

«Θέλω να ταξιδέψω ξανά» έγραψε στον λογαριασμό του στο Tik Tok, ο Σάκης Τανιμανίδης πλάι στο χιουμοριστικό βίντεο. Με φυσικό ήχο αεροδρομίου και κρατώντας το διαβατήριό του στο χέρι, ο Σάκης Τανιμανίδης παριστάνει πως περιμένει στον κυλιόμενο διάδρομο του αεροδρομίου, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα παραλαμβάνει την βαλίτσα του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το πανεύκολο πρόγραμμα γυμναστικής τους χωρίς εξοπλισμό

Στη λαϊκή χωρίς μάσκες Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης - Τι ανέφεραν για την έξοδό τους;