Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το πανεύκολο πρόγραμμα γυμναστικής τους χωρίς εξοπλισμό

Μπορείς να το κάνεις εύκολα και εσύ

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το πανεύκολο πρόγραμμα γυμναστικής τους χωρίς εξοπλισμό

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτουν το εύκολο πρόγραμμα γυμναστικής τους, χωρίς εξοπλισμό για να μην πάρεις κιλά στην καραντίνα. Μπορείς να το κάνεις και εσύ στο σπίτι σου άνετα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα ακόμη και στην καραντίνα και δεν χάνουν την θέλησή τους για να γυμναστούν στο σπίτι. Το ζευγάρι μέσα από τα προσωπικά τους social media, μοιράζονται με τον κόσμο απλές ασκήσεις για να κάνει ο οποιοσδήποτε στο σπίτι του, χωρίς να χρειάζεται κάποιον εξοπλισμό.

Το πρόγραμμα γυμναστικής τους

«Η 20λεπτη προπόνηση μου στο σπίτι, χωρίς όργανα. Είμαστε κλεισμένοι μέσα, αλλά έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο… ιδανικές συνθήκες για γυμναστική στο σπίτι, για να βγούμε από αυτήν την καραντίνα τούμπανα!⁣⁣ Εδώ σας δείχνω μια δική μου μέρα γυμναστικής, αρκετά απλή (αλλά έντονη) και χωρίς εξτρά μηχανήματα. Ξέχασα βέβαια να σας πω το πιο δύσκολο κομμάτι της προπόνησης… να πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε!

Όλα στο μυαλό μας είναι, σηκωθείτε!» σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες πολύ ντόρος έγινε γύρω από την φερόμενη εγκυμοσύνη της και ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη βγήκε στον αέρα της Κατερίνας Καινούργιου και για πρώτη φορά μίλησε γι αυτό. Δείτε εδώ τι είπε.

«Όπως σας υποσχέθηκα δυνατό home workout χωρίς εξοπλισμό για πόδια και κορμό! Ξεκινάμε με ζέσταμα όπως φαίνεται στο δεύτερο βίντεο του post. 3 κύκλοι: κάνουμε εναλλάξ επιτόπου τρέξιμο (30sec)και θέση γάτας (30sec). Ανάμεσα στους κύκλους 10 sec διάλειμμα.

  • Έπειτα συνεχίζουμε με 4 κύκλους από τις παρακάτω ασκήσεις με τη σειρά που φαίνεται από το 2ο μέχρι το 8ο βίντεο του post. Πλαγιά βήματα από θέση καθίσματος με λάστιχο 40 sec - Διαλειμα 15 sec
  • Σανίδα με κίνηση δεξιά αριστερά 40 sec
  • Διαλειμα 15 sec
  • Side jumping squats 40 sec
  • Διαλειμα 15 sec
  • Bulgarian split squat 20 sec κάθε πόδι (σύνολο 40 sec)
  • Διαλειμα 15 sec
  • Κοιλιακοί 40 sec - Διαλειμα 15 sec
  • Άρσεις πυέλου ένα ένα πόδι 20 sec το κάθε πόδι (40 σύνολο)
  • Μόλις τελειώσετε και τις 6 ασκήσεις, κάνετε ένα λεπτό διάλειμμα και μπαίνετε στον επόμενο κύκλο μέχρι να συμπληρώσετε 4 κύκλους.

Αυτά!!! Enjoy, stay home και stay fit!!! #μενουμεσπιτι #homeworkout #lowerbodyworkout

ΥΓ. Αν σας φαίνεται πολύ δύσκολο, μειώστε τις διάρκειες. Ακούστε το σώμα σας και κάντε το καλύτερο για εσάς.» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.