Ο πατέρας του Τανιμανίδη μίλησε για την εγκυμοσύνη της Μπόμπα στην Καινούργιου

Σπάει την σιωπή του για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο πατέρας του Τανιμανίδη μίλησε για την εγκυμοσύνη της Μπόμπα στην Καινούργιου

Στην εκπομπή της Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη. Τι είπε ο ίδιος για τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει αναφορικά με εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα;

Λόγος για εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα είχε γίνει, με τον Αλεξάνδρου να πετά μια φράση που άναψε "φωτιές". Το ζευγάρι βέβαια διέψευσε τις φήμες με τον πατέρα του Τανιμανίδη να λέει επίσης ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει."Να γίνουν οι εικασίες ευχές" είπε ωστόσο στην εκπομπή του Open ευχόμενος, ότι τώρα με την καραντίνα και τον εγκλεισμό, ίσως να προκύψει και ένα παιδάκι.

“Με πήραν πάρα πολλοί τηλέφωνο και με ρωτούσαν. Τους πήρα τηλέφωνο και άρχισε να γελάει το κορίτσι. Όλες αυτές οι εικασίες ας γίνουν ευχές! Φαντάζομαι, με τη δική τους προσπάθεια πρωτίστως, θα έρθει κι αυτό μόλις το αποφασίσουν. Δεν υπάρχει κάτι, απ’ ό,τι μου είπε το κορίτσι” είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ορίστε και τα όσα είπε

Μετά τον πατέρα του Σάκη Τανιμανίδη, δείτε ωστόσο και τι είχε πει ο Αλεξάνδρου για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα

Ένα λάθος του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν αρκετό για να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική showbiz, μιας και με την απάντησή του στο βίντεο του Σάκη Τανιμανίδη που ξυρίζεται, άφησε να εννοηθεί πως το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Το πρωί ωστόσο, ο παρουσιαστής επικοινώνησε με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά προκειμένου να δώσει μία απάντηση για το σχόλιο που έκανε. Η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε πως μίλησε με το Σάκη Τανιμανίδη και εκείνος της εξήγησε πως δεν περιμένουν παιδί.

Από τη μεριά του βέβαια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έλυσε την παρεξήγηση, εξηγώντας πως το ζευγάρι δεν περιμένει παιδί και με το σχόλιο του εννοούσε πως ένα παιδί είναι η φυσική εξέλιξη του γάμου.