Στη λαϊκή χωρίς μάσκες Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης - Τι ανέφεραν για την έξοδό τους;

Τα τελευταία ψώνια πριν το Πάσχα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στη λαϊκή χωρίς μάσκες Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης - Τι ανέφεραν για την έξοδό τους;

Στη λαϊκή χωρίς μάσκες φαίνεται να βγήκε η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης! Τι ανέφεραν για την έξοδό τους και τι ήταν αυτό που ψώνισαν λίγο πριν το Πάσχα;

Τα δύσκολα πέρασαν τόσο για εκείνη όσο και για τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη που διεγνώσθησαν τον περασμένο μήνα με κορωνοϊό. Μετά και τις επαναληπτικές εξετάσεις και οι δύο είναι πια υγιείς.

Παρ’ όλα αυτά όμως, ενώ έχουν πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς ότι ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία που μπορούν να βγαίνουν έστω και για λίγο δίχως φόβο από το σπίτι τους, η Χριστίνα φροντίζει να τηρούν το μέτρο του περιορισμού και αντί για βόλτες, προτιμούν τη βεράντα του σπιτιού τους για χαλάρωση.

Στη λαϊκή χωρίς μάσκες Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης - Τι αγόρασαν

Οι δυο τους πήγαν το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στη λαϊκή για να κάνουν τα τελευταία τους ψώνια εν όψει Πάσχα, κάτι που μας έκαναν γνωστό μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα οι δυο τους αποφάσισαν να αγοράσουν κάποια λαχανικά, έτσι ώστε να ετοιμάσουν το τραπέζι για την νέα Ανάσταση που θα κάνουν όπως και όλοι μας σε λίγες ημέρες.

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες πολύ ντόρος έγινε γύρω από την φερόμενη εγκυμοσύνη της και ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη βγήκε στον αέρα της Κατερίνας Καινούργιου και για πρώτη φορά μίλησε γι αυτό. Δείτε εδώ τι είπε.

λαϊκή χωρίς μάσκες Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης

Τι είχε πει ο Αλεξάνδρου για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα

Ένα λάθος του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν αρκετό για να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική showbiz, μιας και με την απάντησή του στο βίντεο του Σάκη Τανιμανίδη που ξυρίζεται, άφησε να εννοηθεί πως το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Το πρωί ωστόσο, ο παρουσιαστής επικοινώνησε με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά προκειμένου να δώσει μία απάντηση για το σχόλιο που έκανε. Η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε πως μίλησε με το Σάκη Τανιμανίδη και εκείνος της εξήγησε πως δεν περιμένουν παιδί.

Από τη μεριά του βέβαια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έλυσε την παρεξήγηση, εξηγώντας πως το ζευγάρι δεν περιμένει παιδί και με το σχόλιο του εννοούσε πως ένα παιδί είναι η φυσική εξέλιξη του γάμου.