Ημέρα ευτυχίας για Ρένια Τσακίρη και Παύλο Τερζόπουλο από το Power of Love - Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

Τι συνέβη;

Ημέρα ευτυχίας για Ρένια Τσακίρη και Παύλο Τερζόπουλο από το Power of Love και ανακοίνωσαν οι ίδιοι τα ευχάριστα. Τι συνέβη; Οι δυο τους έκαναν την είδηση γνωστή από το προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος ήταν από τα λίγα ζευγάρια που έγιναν στον δεύτερο κύκλο του Power of Love και μετά το τέλος του παιχνιδιού τράβηξαν για λίγο χωριστούς δρόμους, ωστόσο ο έρωτας τους νίκησε και η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει.

Expand player

Το ζευγάρι μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έκλεισαν ένα χρόνο κοινής πορείας και θέλησαν να το γιορτάσουν, μαζί με μια πάρα πολύ εντυπωσιακή τούρτα.

Η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος δημοσίευσαν στα social media τους, κοινές τους φωτογραφίες από την ημέρα που είχαν επέτειο και δεν έκρυψαν την αγάπη τους, ο ένας για τον άλλον.

«26/4/2020 1 χρόνος λοιπόν πέρασε. Ένας χρόνος γεμάτος με πολλά πράγματα, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές όπως όλα τα ζευγάρια ! Power Of Love, αεροπλάνα που θα πέφτανε, σεισμοί, κορονοινος έχουμε περάσει τόσα σε ένα χρόνο. Να είμαστε πάντα καλά αγαπημένοι και χαρούμενοι!» έγραψε ο Παύλος Τερζόπουλος στην ανάρτηση του.

«Να ευχαριστήσουμε το @ που μας έφτιαξε αυτή την υπέροχη, πλούσια, πανέμορφη τούρτα για να γιορτάσουμε τον 1 χρόνο ΜΑΖΙ με τον κύριο @pavlos_terzopoulos. Σήμερα 26.04 κλείσαμε 1 χρόνο μαζί... Πότε πέρασε ο καιρός... Δεν το καταλάβαμε. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλο αυτό τον καιρό με τον δικό σας τρόπο» έγραψε από την δική της πλευρά η Ρένια.

Δείτε την ανάρτηση τους:

Να σημειώσουμε ωστόσο, ότι εκτός από το ζευγάρι που έκλεισε έναν χρόνο σχέσης μαζί, μια άλλη παίκτρια έγινε πρώτη φορά μανούλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στις φλόγες το σαλέ που έμενε η Στέλλα Μιζεράκη με συμπαίκτες της από το Power of love - Τι συνέβη;

Ζευγάρι "βόμβα' στην ελληνική showbiz - Πήγε στο "Power of Love" αλλά ερωτεύτηκε παίκτρια του "The Voice"!