Στις φλόγες το σαλέ που έμενε η Στέλλα Μιζεράκη με συμπαίκτες της από το Power of love - Τι συνέβη;

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στις φλόγες το σαλέ που έμενε η Στέλλα Μιζεράκη με συμπαίκτες της από το Power of love - Τι συνέβη;

Η Στέλλα Μιζεράκη μαζί με συμπαίκτες της από το Power of love, με τους οποίους είναι καλοί φίλοι πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης στην Αράχωβα. Ωστόσο, αντίκρισαν ένα απίστευτο θέματα, καθώς το σαλέ που έμεναν τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η αποκάλυψη έγινε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Συγκεκριμένα, λεπτομέρειες του αδιανόητου συμβάντος, έδωσε ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης.

Όπως αποκαλύφθηκε, η νικήτρια του Power of love 1, επισκέφθηκε με την παρέα της που γνώρισε στο ριάλιτι αγάπης, την Αράχωβα για να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης μακριά από την Αθήνα. Ωστόσο, σημειώθηκε ένα απίστευτο γεγονός.

Ένα απόγευμα που επισκέφθηκαν την πόλη και επέστρεψαν στην συνέχεια στο σαλέ, το είδαν να είχε τυλιχθεί στις φλόγες και μαζί και τα πράγματα τους.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα, η Στέλλα Μιζεράκη τα "έσπασε" με την Αθηνά Χρυσαντίδου στα μπουζούκια. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα λευκό παλτό στο μαγαζί και πραγματικά μας ενθουσίασε με αυτή την επιλογή που επέλεξε να φορέσει.

Πριν τυλιχθεί το σαλέ στις φλόγες είχε πάθει σοκ και με τον λογαριασμό της στο Instagram

Ένα δημόσιο μήνυμα θέλησε να στείλει η Στέλλα Μιζεράκη σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους μετά την είδηση πως άγνωστοι της χάκαραν τον προσωπικό της λογαριασμό Instagram και πλέον επικοινωνεί μέσω της σελίδας που διατηρεί για τη συλλογή ρούχων της.

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του «Power of love» μέσω του λογαριασμού του Τρύφωνα Σαμαρά θέλησε να ενημερώσει τους followers της για το τι συμβαίνει μέχρι να έχει ξανά τον δικό της λογαριασμό.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό του Τρύφωνα Σαμαρά στο Instagram και πιο συγκερκιμένα στα Instastories του, δημοσίευσε ένα βίντεο και είπε η Στέλλα Μιζεράκη:

«Όπως σας έχω πει από προχθές το βραδύ, μου έχουν χακάρει τον λογαριασμό μου τον προσωπικό στο Instagram και προσωρινά θα επικοινωνούμε από αυτό τον λογαριασμό».

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις η η Στέλλα Μιζεράκη, θα κινηθεί νομικά.

Στέλλα Μιζεράκ χακάρισμα λογαριασμού