Στέλλα Μιζεράκη: Ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά! Τι συνέβη;

Όσα αποκάλυψε στο Πρωινό!

Στέλλα Μιζεράκη: Ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά! Τι συνέβη;

Η Στέλλα Μιζεράκη έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και αποκάλυψε είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά! Τι συνέβη όμως και θα ζητήσει την βοήθεια της δικαιοσύνης; Δείτε όσα αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή στο παρακάτω βίντεο και τι είπε για την περιπέτεια της.

Η νικήτρια του Power of love βρέθηκε στο Πρωινό και μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη για το προφιλ της στο Instagram.

«Εκείνη την ώρα ήμουν στα social media και αυτοί προσπαθούν να χακάρουν ώρες που εσύ κοιμάσαι. Βραδινές ώρες, ξημερώματα. Εκείνη την ώρα δεν κοιμόμουν και κατάφερα μέσω κινητού και άλλαξα κωδικό. Θα κινηθώ με κάθε τρόπο νομικά ή παράνομα αναλόγως με τα κέφια μου», είπε ενώ αποκάλυψε και τις για τις τηλεοπτικές προτάσεις που τις έχουν γίνει.

«Έχω ήδη κάνει ένα πέρασμα από τηλεοπτική σειρά. Έχω κάνει γύρισμα για τη σειρά Πολυκατοικία», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Δείτε εντωμεταξύ και το νέο βήμα στην ζωή της!

Στέλλα Μιζερακη: «Έκλεισε» στόματα για την προσωπική της ζωή - «Δεν θα δώσω αναφορά σε κανέναν»!

Στόματα «έκλεισε» η Στέλλα Μιζεράκη μετά από ερώτηση που δέχτηκε για την προσωπική της ζωή. «Δεν θα δώσω αναφορά σε κανέναν», είπε.

Η ξανθιά καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το Power of love και κατάφερε να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο, αλλά και να βρει τον έρωτα, μίλησε στις κάμερες.

Η Στέλλα Μιζεράκη αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα αποκαλύπτοντας πως δεν αποκλείεται να την δούμε στο ρόλο της ηθοποιού: «Ίσως να με δείτε και σε ταινία, ίσως και σε άλλα μέρη… Μπορεί και στο θέατρο, γιατί όχι; Έχω κάποιες προτάσεις, θα δείξει στο κοντινό μέλλον πού θα κατασταλάξω. Σινεμά το δοκίμασα κι αυτό, περιμένω να βγει η ταινία. Τηλεόραση έχω πάρει μέρος και σε διάφορες σειρές».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή μετά την είδηση πως είναι και πάλι σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της, «κλείνοντας» στόματα: «Το αν θα προχωρήσω εγώ τη ζωή μου με τον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι ξεκάθαρα δικαίωμά μου έτσι; Εννοείται ότι δεν θα δώσω αναφορά σε κανέναν, όποιος και αν είναι αυτός. Ό,τι θέλω θα κάνω και με όποιον θέλω θα είμαι!».