Στέλλα Μιζεράκη: Τα "έσπασε" με την Αθηνά Χρυσαντίδου στα μπουζούκια - Το λευκό παλτό της μας ενθουσίασε

Εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στέλλα Μιζεράκη: Τα

H Στέλλα Μιζεράκη τα "έσπασε" με την Αθηνά Χρυσαντίδου στα μπουζούκια. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα λευκό παλτό στο μαγαζί και πραγματικά μας ενθουσίασε με αυτή την επιλογή που επέλεξε να φορέσει.

Η νικήτρια του Power of love 1, βρέθηκε με την Αθηνά Χρυσαντίδου που έγιναν φίλες μέσα στο παιχνίδι στο Έναστρον που εμφανίζονται ο Νότης Σφακιανάκης με τον Σταμάτη Γονίδη.

Η Στέλλα Μιζεράκη επέλεξε να φορέσει μια φλοράλ μαύρη κοντή φούστα, δείχνοντας μας τα υπέροχα πόδια της, την οποία συνδύασε με μαύρα πέδιλα και λευκό μπλουζάκι. Το λευκό παλτό της ωστόσο μας ενθουσίασε περισσότερο από όλα.

Η Αθηνά από την άλλη φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρη γούνα και nude μποτάκια. Οι δυο κοπέλες διασκέδασαν με την ψυχή τους. Δείτε εδώ και για ποιο λόγο είχε κινηθεί νομικά πριν λίγο καιρό η Στέλλα Μιζεράκη

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

Στέλλα Μιζεράκη

Αθηνά Χρυσαντίδου

Πριν λίγο καιρό η Στέλλα Μιζεράκη και η Αθηνά Χρυσαντίδου τα είχαν σπάσει ξανά στα μπουζούκια

Μια λαμπερή εμφάνιση έκαναν τα κορίτσια που τρέλαναν τους πάντες στο γνωστό ριάλιτι του "Power of Love"! Οι τρεις κολλητές τα "έσπασαν" στα μπουζούκια, και "μαγνήτισαν" όλα τα βλέμματα πάνω τους!

Οι φίλες αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο τις υποχρεώσεις τους, και να "ξεσκάσουν" με μια μοναδική βραδινή έξοδο. Φανερά ανανεωμένες και πιο λαμπερές από ποτέ, πόζαραν στο φακό γεμάτες χαρά και χαμόγελα.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly, τις "τσάκωσε" να διασκεδάζουν και να πίνουν χαλαρά το κρασάκι τους, κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις. Χορεύοντας και διασκεδάζοντας, οι τρεις τους πιο όμορφες από ποτέ, φρόντισαν να εκμεταλλευτούν την βραδιά τους προς όφελός τους.

power of love έξοδος κοριτσιών

Τόσο η Στέλλα Μιζεράκη, όσο και η Αθηνά Χρυσαντίδου και η Κυριακή Τσανικίδη, φόρεσαν τα πιο τέλεια χειμερινά συνολάκια, με τα "απόλυτα" χρώματα, μαύρο και άσπρο, αναδεικνύοντας τις κορμάρες τους και κάνοντας τους πάντες γύρω τους να τις κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό.

Όσο για το ίδιο το ριάλιτι, να θυμίσουμε πως είχε προκληθεί "χαμός" με τα γυρίσματα και τους παίκτες, όταν η παραγωγή είχε αναγκαστεί να "παγώσει" τα γυρίσματα.