Ζευγάρι "βόμβα' στην ελληνική showbiz - Πήγε στο "Power of Love" αλλά ερωτεύτηκε παίκτρια του "The Voice"!

Οι δυο τους φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζευγάρι

Νέο ζευγάρι έρχεται σαν "βόμβα' στην ελληνική showbiz. Ποιος είναι ο πρώην παίκτης του "Power of Love' που είναι πλέον ερωτευμένος με διαγωνιζόμενη του "The Voice"; Οι δυο τους φαίνονται πολλοί ευτυχισμένοι, ενώ έχουν ανεβάσει και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Θεόφιλο, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι αγάπης "Power of Love" και την Δανάη Παναγιώτου η οποία το 2018 είχε περάσει από το The Voice. Μάλιστα και οι δύο έχουν ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες που είναι μαζί!

Να θυμίσουμε ότι τότε ο Παναγιώτης Θεόφιλος ήταν μέσα στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ μαζί με την Άννα Λορένη, ωστόσο η σχέση τους δεν κράτησε πολύ και πλέον είχε βρει τον έρωτα στα μάτια της νεαρής τραγουδίστριας! Να πούμε βέβαια ότι δεν είναι το μόνο ζευγάρι "βόμβα" που έχουμε στην ελληνική showbiz, καθώς και άλλοι είναι ερωτευμένοι αυτό το διάστημα! Δείτε ποιοι είναι.

Δείτε και τις φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει μαζί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παναγιώτης Θεόφιλιος - Δανάη Παναγιώτου

Παναγιώτης Θεόφιλος με σύντροφο The Voice

Γιατί χώρισε με την παίκτρια του "Power of Love" o Παναγιώτης Θεόφιλος που είναι πλέον ζευγάρι με την Δανάη Παναγιώτου του "The Voice";

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος, όσο ήταν μέσα στο σπίτι του "Power of Love" ήταν μαζί με την Άννα Λορένη. Ωστόσο η σχέση τους δεν κράτησε πολύ με τους δυο τους να ανακοινώνουν, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι δεν είναι πλέον μαζί.

"Ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη σας την αγάπη που μας δείξατε! Αποφασίσαμε να τελειώσουμε σαν ζευγάρι για προσωπικούς λόγους. Ξέρω ότι θα σεβαστείτε την κοινή μας απόφαση!! Σε ευχαριστώ που μου χάρισες τέτοιες στιγμές που μόνο εγώ ξέρω!" έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης, ενώ από μεριάς της η Άννα Λορένη σε δημόσια ανακοίνωσή της ανέφερε:

"Αγαπημένοι μου φίλοι… Επειδή μοιράστηκα μαζί σας στιγμές μιας σχέσης που δημιουργήθηκε μέσα σ' ένα reality show , νιώθω την υποχρέωση σεβόμενη την αγάπη και την υποστήριξη σας,να σας ενημερώσω για τις αλλαγές που υπάρχουν στη προσωπική μου ζωή. Με τον Παναγιώτη λοιπόν δεν είμαστε ζευγάρι εδώ κ κάποιο καιρό. Οι λόγοι είναι προσωπικοί. Τον ευχαριστώ για ό,τι ζήσαμε και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη πορεία. Η αγάπη σας ήταν, είναι και θα είναι πάντα σημαντική για μένα. Μαζί στα εύκολα κ στα δύσκολα
Σας ευχαριστώ για όλα".

Άννα Λορένη power of love