Μαρία Ηλιάκη: Δεν περίμενε την άρση των μέτρων - Μπήκε στο μπάνιο και...

Μας έδειξε φωτογραφία!

Σε λίγο θα έχουμε άρση ορισμένων μέτρων, που έχουν να κάνουν με τον κορωνοϊό, ωστόσο η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να μην περιμένει άλλο και να αναλάβει μόνη της δράση. Μπήκε λοιπόν στα μπάνιο της και μας έδειξε μια φωτογραφία από το εγχείρημά της.

Έχουμε και λέμε λοιπόν! Τα κομμωτήρια ως γνωστών είναι κλειστά, ωστόσο αναμένεται να είναι από τα πρώτα καταστήματα που θα ανοίξουν. Μάλιστα σήμερα (28/4) αναμένεται να έχουμε και σχετικό διάγγελμα από τον πρωθυπουργό. Όλες αυτές τις ημέρες λοιπόν, που ήταν όλα κλειστά, δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι που μας έδειξαν το ταλέντο τους στην κομμωτική.

Expand player

Άλλοι μόνοι τους, άλλοι με την βοήθεια του κομμωτή η του συντρόφου τους, πήραν τις βαφές και πέρασαν μια στα γρήγορα την ρίζα. Έτσι λοιπόν έκανε και η Μαρία Ηλιάκη που μοιράστηκε μαζί μας και μια φωτογραφία, με ανάρτηση που έκανε στην σελίδα της στο Instagram. Να σας πούμε δε ότι η καραντίνα έφερε στο φως και τα "κρυφά ταλέντα" της Ιωάννας Λίλλη που ανέλαβε τον Ζαγοράκη. Δείτε εδώ την εικόνα που ανέβασαν.

Η Μαρία Ηλιάκη, που δεν περίμενε την άρση των μέτρων για να κάνει το μαλλί της είχε κάνει και άλλη μια επική ανάρτηση για το ίδιο... θέμα!

Η Μαρία Ηλιάκη λοιπόν, που μέσα από αναρτήσεις που κάνει μας δείχνει πως περνά τον χρόνο της κλεισμένη μέσα, έκανε τώρα και μια χιουμοριστική ανάρτηση που μας έκανε να λιώσουμε στο γέλιο, αλλά και να σκεφτούμε το δόλιο το μαλλί μας που θα γίνει κάπως έτσι (όπως και στην φωτογραφία) αν δεν τελειώσει σύντομα όλα αυτό που ζούμε. Θα μου πείτε μπροστά στην πανδημία τι είναι το μαλλί...

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν ανέβασε την φωτογραφία που ακολουθεί και έγραψε στην λεζάντα "το after καραντίνα μαλλί". Μάλιστα σε ένα από τα σχόλια της γράφουν μεταξύ άλλων 'εγώ αποφεύγω πλέον τους καθρέφτες".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Και όμως η Μαρία Ηλιάκη έφτιαξε δικό της Πασχαλινό τσουρέκι και θα σας τρέξουν τα σάλια μόλις το δείτε

Νοικοκυρά σε απόγνωση η Μαρία Ηλιάκη - Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει;