Νοικοκυρά σε απόγνωση η Μαρία Ηλιάκη - Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει;

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νοικοκυρά σε απόγνωση η Μαρία Ηλιάκη - Τι πρόβλημα αντιμετωπίζει;

Η Μαρία Ηλιάκη, τώρα που περνάει όλο το χρόνο της στο σπίτι έχει γίνει μία κανονική νοικοκυρά σε απόγνωση, με την ίδια να μη διστάζει λεπτό και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε και την έχει βασανίσει αρκετά.

Τώρα που μένουμε όλοι στο σπίτι λόγω της καραντίνας, προκειμένου να προστατευθούμε και να προστατεύσουμε τους γύρω μας από τον κορωνοϊό, έχουμε ανακαλύψει ποικίλα ταλέντα, με τα οποία κατά καιρούς καταπιανόμαστε και δοκιμάζουμε τις αντοχές μας.

Για την Μαρία Ηλιάκη το ταλέντο αυτό έχει να κάνει με το νοικοκυριό της, μιας και όπως όλα δείχνουν, η ίδια έχει γίνει η πιο σωστή νοικοκυρά με τα όλα της. Μαγειρεύει πεντανόστιμες συνταγές και φροντίζει καθημερινά το σπίτι της να είναι στην "τρίχα"!

Ωστόσο όπως ενημέρωσε μέσα από ένα Insta Story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη έχει ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο έχει να κάνει με τη σκόνη και την γύρη, η οποία μπαίνει διαρκώς και παντού και δεν μπορεί να την ξεφορτωθεί!

Μαρία Ηλιάκη σπίτι

Πέρα από τις φορές που επιλέγει να μοιράζεται τις μαγειρικές ικανότητές της ωστόσο, η Μαρία Ηλιάκη επιλέγει να χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς της στα social media για καλό σκοπό και έτσι τις προάλλες κατάφερε να συγκινήσει με την ανάρτηση που έκανε για τον κορωνοϊό.

Οι δύσκολες ώρες που περνάει η Μαρία Ηλιάκη στην καραντίνα

Κάνοντας λοιπόν μία σειρά από InstaStory, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για όσα νιώθει, αποκαλύπτοντας πως της λείπει ο σύντροφός της, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη και περνάει πολλές ώρες, και πως δεν θέλει να είναι μόνη της.

Στο τέλος βέβαια έδωσε και μία αισιόδοξη νότα, λέγοντας πως αύριο θα είναι όλα καλά!

«Κατά τ’ άλλα σήμερα είμαι πάρα πολύ χάλια ψυχολογικά. Έχω και εγώ το δικαίωμα να είμαι down. Βλέποντας αυτά που συμβαίνουν και ακούγοντας όλα αυτά που γίνονται…

Είμαι και μόνη στο σπίτι τόσες μέρες… Μου λείπει ο σύντροφός μου, οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αποφάσισα… λοιπόν να αφήσω τον εαυτό μου να μελαγχολήσει σήμερα και από αύριο θα είμαι μία χαρά…»!