Μαρία Ηλιάκη: Δυνατή η ανάρτηση της - Θέλει να αγκαλιάσει το παιδί του αλλά...

Ας τους πούμε ένα ευχαριστώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Ηλιάκη: Δυνατή η ανάρτηση της - Θέλει να αγκαλιάσει το παιδί του αλλά...

Μια πολύ δυνατή ανάρτηση έκανε η Μαρία Ηλιάκη η οποία μας ανέβασε ένα βίντεο με έναν πατέρα που θέλει αν αγκαλιάσει το παιδί του αλλά δεν μπορεί. Η ανάρτηση που έκανε μας έφερε δάκρυα στα μάτια.

Οι ημέρες που περνάμε με την πανδημία του κορωνοϊού είναι δύσκολες, ειδικά για όσους εργάζονται σε νοσοκομεία, όπου και αν βρίσκονται αυτά. Ειδικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, αλλά και έντονες καθώς καθημερινά καλούνται να σώσουν κόσμο, αλλά και να βλέπουν άλλους να "φεύγουν" νικημένοι από τον ιό.Εκτός αυτού θέτουν σε κίνδυνο και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Οι ιστορίες που έχουν δει όλο αυτό το διάστημα το φως της δημοσιότητας είναι πολλές, Γιατροί, νοσοκόμοι και νοσηλευτές δίνουν καθημερινά μάχη, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν συγκλονίσει με τα όσα έχον πει στα μέσα ενημέρωσης. Σοκαριστικά ήταν και τα όσα είχε πει για παράδειγμα μια Ιταλίδα νοσοκόμα. Η γυναίκα είχε περιγράψει τα όσα βιώνει μέσα στο νοσοκομείο και τα λόγια της ήταν συνταρακτικά.

Η δυνατή ανάρτηση που έκανε η Μαρία Ηλιακή με τον πατέρα και τον παιδί του

Η Μαρία Ηλιάκη λοιπόν θέλησε να μας θυμίσει το δύσκολο αυτό έργο που έχουν αναλάβει ορισμένοι άνθρωποι, ανεβάζοντας ένα βίντεο που δείχνει ένα νοσηλευτή να ξεσπά σε κλάματα όταν αρνείται την αγκαλιά του παιδιού του.

Ο λόγος που ο πατέρας λέει όχι στον μικρό είναι επειδή μόλις γύρισε από το νοσοκομείο και έτσι δεν είναι ασφαλές για το παιδί να έρθουν σε επαφή.

"Νοσηλευτής ξεσπά σε κλάματα...επειδή δεν άφησε τον γιο του να τον αγκαλιάσει μετά τη βάρδια του στο νοσοκομείο...ένα μεγάλο ευχαριστω σε όλους όσους υπηρετούν τον κλάδο της υγείας..." έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε η Μαρία Ηλιάκη.