Ιωάννα Λίλη: Η καραντίνα έφερε στο φως τα κρυφά της ταλέντα - Τι έκανε;

Το "θύμα" της ο Ζαγοράκης!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Λίλη: Η καραντίνα έφερε στο φως τα κρυφά της ταλέντα - Τι έκανε;

Η Ιωάννα Λίλη ανακάλυψε τα κρυφά της ταλέντα εν μέσω της καραντίνας. Τι είναι αυτό που έκανε στον Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά και στον Ζαγοράκη junior, όπως μας λέει η ίδια στο ποστ που ανέβασε;

Η Ιωάννα Λίλη λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία και μας έδειξε το νέο look που έδωσε στον αγαπημένο της σύντροφο. Η ίδια δε έγραψε στην λεζάντα ότι ανέλαβε και τον γιο τους. Αυτές τις ημέρες άλλωστε δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις που μας έρχονται από διάσημους, οι οποίοι - αφού τα κομμωτήρια είναι κλειστά - έχουν αρχίσει να φτιάχνουν τα μαλλιά τους μόνοι τους.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν δε και ο Γιώργος Καραμίχος ο οποίος ωστόσο το πήγε ένα βήμα πιο μακρυά αφού δεν τα κούρεψε απλά, αλλά τα ξύρισε όλα! Μπορείτε να δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε.

Ιωάννα Λίλη: "Η καραντίνα θεωρώ,ότι έχει αναδείξει κρυφά ταλέντα"

Η ίδια λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Ζαγοράκη να είναι καθισμένος στην καρέκλα, ενώ έχει την παλάμη στο πρόσωπό του, λες και τον βρήκε κάτι κακό. Η ανάρτηση μας έκανε να πεθάνουμε στο γέλιο, ενώ η ίδια η Ιωάννα Λίλη έγραψε στην λεζάντα τα εξής:

"Φίλοι μου Καλημέρα-Χρόνια πολλά στους Εορτάζοντες σήμερα και στις Εορτάζουσες!!! Η καραντίνα θεωρώ,ότι έχει αναδείξει κρυφά ταλέντα-δεν πίστευα ότι το κατέχω-αλλά τα μαλλιά του Ζαγόρ και του Ζαγόρ junior είχαν μεγαλώσει πολύ.Μπορώ λοιπόν να πώ,ότι τα κατάφερα!!! Σε ευχαριστώ @alex_georgakopoulos".

Όπως θα δείτε λοιπόν και στην εικόνα η Ιωάννα Λίλη κούρεψε τα μαλλιά του Θοδωρή Ζαγοράκη με την ανάρτησή της να είναι αρκετά αστεία δεδομένης της πόζας που έχει πάρει ο καλός της. Πάντως φαίνεται να τα κατάφερε καλά. Εσείς τι λέτε;