Αδιανόητο! Κουρεύτηκε γουλί ο Γιώργος Καραμίχος

Μείναμε με το νέο look!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Κουρεύτηκε γουλί ο Γιώργος Καραμίχος

Με την ψιλή κυριολεκτικά τα πήρε ο Γιώργος Καραμίχος ο οποίος ανέβασε μια εικόνα στην προσωπική του σελίδα στο Instagram στην οποία τον βλέπουμε να είναι κουρεμένος γουλί.

Μια ριζική λύση στο πρόβλημα "κλειστά κομμωτήρια" φαίνεται ότι βρήκε ο γνωστός ηθοποιός που είναι και αυτός σε καραντίνα, λόγω των όσων συμβαίνουν. Ειδικά τις τελευταίες ημέρες πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν αρχίσει να κουρεύονται μόνοι τους ή με την βοήθεια κάποιου δικού τους ανθρώπου.

Μάλιστα η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε μέχρι και live με τον Τρύφωνα Σαμαρά, στο οποίο έβαψε την ρίζα της. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ωστόσο ο Καραμίχος φαίνεται ότι θέλησε να κάνει ένα πιο minimal look και να απαλλαχθεί από τα πολλά πολλά εν μέσω και της καραντίνας. Έτσι έκανε μια ανάρτηση στο Insagram δείχνοντάς μας το νέο του look και γράφοντας στο κείμενο: "Look καραντίνας, λιγότερες έγνοιες. Δοκιμάζοντας νέα look και αισθήματα'.

Ορίστε και η φωτογραφία του

Εκτός από τον Γιώργο Καραμίχο γουλί κουρεύτηκε και ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τον βλέπουμε να τον κουρεύει κυριολεκτικά με την ψιλή, η κόρη του Αργυρώ, η οποία παρεμπιπτόντως είναι μια κούκλα, όπως θα διαπιστώσετε και στις παρακάτω εικόνες.

"Δημιουργικά, διαφορετικά πράγματα κάθε μέρα...Αχ ρε Τσιόδρα αχ" ακούγεται να λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram και στο οποίο μας δείχνει την κομμωτική που έγινε στο σπίτι του.

Από την μεριά του ο Σταύρος Θεοδωράκης στην δική του ανάρτηση έγραψε τα εξής:

"Η Αργυρώ μικρή ήθελε να γίνει ή κομμώτρια ή ηθοποιός. Το ξαναθυμήθηκε πριν από λίγο. Ο προηγούμενος που κούρεψε ήταν ο Κεν, ο φίλος της Μπάρμπι"'