Δήμητρα Αλεξανδράκη: Την "ξελάσπωσε" ο Τρύφωνας Σαμαράς - Δείτε τους live να κάνουν ρίζα

Δεν μάσησε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Την

Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι εδώ και ξελασπώνει διάσημες κυρίες. Μεταφορικά εννοείται αφού αυτό που κάνει είναι να δίνει την πολύτιμη συμβουλή τους τόσο σε εκείνες, όσο και σε εμάς για το πως να κάνουμε το μαλλί μας τώρα που τα κομμωτήρια είναι κλειστά.

Δεν μασάει η Δήμητρα Αλεξανδράκη που έκανε την ρίζα των μαλλιών της σε live στο Instagram με την ίδια να κάνει και σχετική ανακοίνωση μέσα στην ημέρα για αυτό που θα ακολουθούσε. Μάλιστα δεν ήταν μόνη, καθώς πήρε την συμβουλή του ειδικού, Τρύφωνα Σαμαρά που τον τελευταίο καιρό έχει "ξελασπώσει" πολλούς διάσημους δίνοντάς τους tips για το πως θα κάνουν μόνοι τους το μαλλί τους.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks λοιπόν έκατσε μπροστά στον υπολογιστή της και έβαψε τα μαλλιά της μαζί με την βοήθεια του γνωστού κομμωτή, που ήδη μας έδειξε και εικόνες από όταν έκανε το δικό του μαλλί.

Δήμητρα Αλεξανδράκη live Instagram

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Τρύφωνας Σαμαράς

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Τρύφωνας Σαμαράς βάψιμο ρίζας

Από την ρίζα με τον Τρύφωνα Σαμαρά στο live που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη και... κοιμήθηκε!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και έτσι φροντίζει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολύ συχνά, κάνει σχεδόν καθημερινά live και ανεβάζει απολαυστικό υλικό στα insta story της.

Κάτι αντίστοιχο αποφάσισε να κάνει το μοντέλο και χθες βράδυ, όταν ξεκίνησε ένα live βίντεο στο οποίο εξέφραζε τις σκέψεις της και επικοινωνούσε με τους followers της. Μέχρι που συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Η ώρα ήταν προχωρημένη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη νύσταξε, με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί την ώρα του live, με τα σχόλια από κάτω να "οργιάζουν".

Η ίδια φυσικά αντιμετώπισε την όλη κατάσταση με πολύ χιούμορ και έγραψε: «Παιδιά δεν γίνονται αυτά αλήθεια. Έμεινε πέντε ώρες ανοιχτό το live. Πρέπει να είμαι ο μοναδικός χρήστης του Instagram που έμεινε πάνω από μια ώρα και δε με κατέβασαν. Που να το φανταστώ;… Εντάξει εγώ που κοιμάμαι, εσείς που καθόσασταν και με βλέπατε να κοιμάμαι; Κλαίω. Σας αγαπώ ρε εντάξει».

Δήμητρα Αλεξανδράκη ύπνος σε live