Νίκος Χαρδαλιάς: Μια κλεφτή ματιά στο σπίτι του - Φωτογραφίες από μέσα

Μένει στον Καρέα!

Σας έχουμε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του υφυπουργού της ΝΔ, Νίκου Χαρδαλιά. Ρίξτε μια κλεφτή ματιά στον προσωπικό του χώρο. Ο ίδιος μένει μαζί με την οικογένεια του στην Καρέα, ενώ έχουν και ένα υπέροχο τζάκι. Για να δούμε τις φωτογραφίες.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει γίνει, μαζί με τον Σωτήρη Τσίοδρα, το πρόσωπο των ημερών αφού καθημερινά μας ενημερώνουν για τις εξελίξεις που έχουμε. Ο καθηγητής μας λέει όλα τα νεότερα για τον ιό, ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων μας ενημερώνει για τα όσα αφορούν τα μέτρα για τον ιό.

Expand player

Ο ίδιος γεννήθηκε το 1968 στον Βύρωνα. Είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ. Έχει ειδικευθεί σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος πλέον με την Γιώτα Παναγιωτοπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη, ενώ έχει και μια μεγαλύτερη από το πρώτο του γάμο.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του Νίκου Χαρδαλιά

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το προφίλ του υφυπουργού της ΝΔ σας βρήκαμε ορισμένες φωτογραφίες από τον προσωπικό του χώρο. Ο ίδιος μένει στην περιοχή του Καρέα μαζί με την γυναίκα του και την κορούλα τους και εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε πως είναι το σπίτι τους.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν έχουν ένα όμορφο τζάκι, το οποίο το ανέβουν ιδικά τις γιορτές, ενώ είδαμε και το σαλόνι τους το οποίο είναι αρκετά μίνιμαλ. Φυσικά έχει και το γραφείο του, όπου εργάζεται ενώ στις φωτογραφίες είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το όμορφο δέντρο που στόλισαν τα Χριστούγεννα. Δείτε ωστόσο και τι βαθμολογία πήραν Τσιόδρας και Χαρδαλιάς. Οι κυρίες τα είπαν όλα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Χαρδαλιάς: Η γυναίκα που του άλλαξε την ζωή και το περίεργο τατουάζ

Νίκος Χαρδαλιάς: Δείτε πόσο μοιάζει στο πρόσωπο με τις κόρες του - Απίστευτο