Νίκος Χαρδαλιάς: Η γυναίκα που του άλλαξε την ζωή και το περίεργο τατουάζ

Το σχέδιο που έχει χαράξει στο μπράτσο του και άγνωστες λεπτομέρειες για την ζωή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Χαρδαλιάς: Η γυναίκα που του άλλαξε την ζωή και το περίεργο τατουάζ

Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα το τι σημαίνει το περίεργο τατουάζ που έχει στο μπράτσο του ο Νίκος Χαρδαλιάς αλλά και όλες οι λεπτομέρειες για την γυναίκα που του άλλαξε ριζικά την ζωή.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας με το αθλητικό πείσμα που είχε πιτσιρικάς ως παίκτης του χάντμπολ και με τις περγαμηνές ως επί τρεις τετραετίες δήμαρχος του Βύρωνα μπαίνει στα σπίτια μας κάθε απόγευμα με το αυστηρό του ύφος, που δεν δέχεται αμφισβήτηση, για να θέσει κανόνες και να επιβάλει πειθαρχία. Γίνεται viral τραγούδι, οι γυναίκες τον θαυμάζουν. Πίσω από το σκληρό του προφίλ κρύβεται ένας ακέραιος αλλά και πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Το YOU σάς παρουσιάζει την άγνωστη ζωή του, που κρύβει εκπλήξεις και ιδιαιτερότητες.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό You

Φωτογραφίες: INSTAGRAM

Αν ο Σωτήρης Τσιόδρας θεωρείται ο στρατηγός της επιστήμης για την καταπολέμηση της πανδημίας, ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ο συνταγματάρχης που οδηγεί τα στρατεύματα στη μάχη και καλύπτει με αυστηρότητα τις γραμμές άμυνας.

Η γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του και το περίεργο τατουάζ

Οι κολλητοί του είναι εκτός πολιτικής και οι περισσότεροι είναι παιδικοί του φίλοι από τον Βύρωνα. Εκεί άλλωστε συχνάζει ακόμη και τώρα για να πιει τον καφέ ή το ποτό του - στην προ καραντίνας εποχή, φυσικά. Τις ελεύθερες ώρες του ο αθλητισμός και η γυμναστική είναι πάντα στο πρόγραμμα. Το τηλέφωνό του από παλαιότερα χτυπούσε από το πρωί έως το βράδυ από φίλους, γνωστούς και συνεργάτες. Το χειρότερό του είναι τα ρουσφέτια. Και όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε πως η συζήτηση εκεί κόβεται πριν καν αρχίσει! Σε μια παρέα ένα βράδυ θα γνωρίσει τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, πρώην πρωταθλήτρια στίβου και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, η οποία εκείνη την εποχή έχει και μια πολύ ενεργή δράση σε ό,τι αφορά την Αυτοδιοίκηση. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος.

Η ομορφιά και ο δυναμισμός της είναι στοιχεία που του ταιριάζουν. Θα παντρευτούν το καλοκαίρι του 2011 - δείτε εδώ φωτογραφία από τον γάμο τους - και αργότερα θα έρθει στη ζωή τους και η δεύτερη κόρη του, η Δήμητρα. Η Γιώτα, με τον δυναμισμό και τη γλυκύτητά της, γίνεται συνοδοιπόρος στα όνειρά του. Με απόλυτη κατανόηση πως το καθήκον για εκείνον δεν γνωρίζει ωράρια. Η σχέση που εκείνη έχει δημιουργήσει με τη μεγαλύτερη κόρη του Νίκου Χαρδαλιά είναι υποδειγματική και η οικογένεια είναι πάντα το λιμάνι του. Φυσικά, με τις κόρες του περισσότερο είναι φίλος παρά μπαμπάς. Οι φίλοι του έχουν να λένε για την τρελή χαρά του όταν η κόρη του Ιωάννα πέρασε στις Πανελλήνιες ως φοιτήτρια της Νομικής στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης, όπως έχουν να λένε ότι δεν έχει καλύτερο από το να κάνει δραστηριότητες μαζί τους.

Η οικογένεια με την ευρύτερη έννοια έχουν για εκείνον πολύ μεγάλη σημασία. Πίσω από το ιδιαίτερο τατουάζ με σημεία δύο κομματιών παζλ και των αριθμών που έχουν χαραχθεί από κάτω στο αριστερό του μπράτσο κρύβεται μια πολύ συγκινητική ιστορία που έχει σχέση με την οικογένειά του. Η αδερφή της μητέρας του μετανάστευσε πριν από πολλά χρόνια μαζί με τον σύζυγό της στην Αυστραλία και η επικοινωνία με τον ξάδερφό του από τα μικρά τους χρόνια ήταν μόνο τηλεφωνική. Όταν κάποια στιγμή έφυγαν από τη ζωή οι θείοι του και η ξαδέρφη του, εκείνος αποφάσισε εν μια νυκτί να κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στην Αυστραλία για να δει από κοντά τον αγαπημένο του ξάδερφο. Αψήφησε τα πάντα και παρουσιάστηκε μια μέρα μπροστά του!

Νίκος Χαρδαλιάς τατουάζ

Από τότε χάραξε στο μπράτσο του το παζλ με την ελληνική και την αυστραλιανή σημαία και από κάτω έγραψε τις γεωγραφικές συντεταγμένες που χωρίζουν το δικό του σπίτι στην Ελλάδα από εκείνο του ξαδέρφου του! Κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν τις τελευταίες μέρες και ένα επίσης άξιο λόγου περιστατικό που τον αφορά και συνέβη πριν από δύο χρόνια. Όταν ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία, πήγε μόνος του στο νοσοκομείο, οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως βρισκόταν ένα βήμα πριν από το έμφραγμα, του τοποθέτησαν στεντ και στη συνέχεια ενημέρωσε την οικογένειά του γιατί δεν ήθελε να τους ανησυχήσει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ