Κωνσταντίνος Αργυρός: Έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί - Με κολάν, σορτς και ανακατεμένο μαλλί

Και πάντα... κούκλος!

Η καραντίνα φαίνεται πως έχει επηρεάσει μέχρι και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον οποίο είδαμε σε μία δημοσίευση που έκανε όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ, μιας και ο αγαπημένος τραγουδιστής πόζαρε με κολάν, ανακατεμένα μαλλιά και σορτσάκι.

Ενώ περνάει ο καιρός στην καραντίνα, οι συνθήκες έχουν γίνει ιδιαίτερες για όλους μας μιας και όχι μόνο δεν λειτουργούν τα καταστήματα αλλά δεν μπορούμε να συναντηθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα λόγω της καραντίνας.

Expand player

Η κατάσταση αυτή έχει επηρεάσει και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος προσπαθεί από τη μεριά του να μένει όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι και να αποφεύγει τις περιττές μετακινήσεις, δείτε ωστόσο και το βίντεο που ανέβασε μέσα από το σπίτι του.

Σήμερα ωστόσο ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλησε να κάνει την καθιερωμένη γυμναστική του και μιας και τα γυμναστήρια είναι κλειστά, πάτησε το νούμερο 6 και βγήκε από το σπίτι του για σωματική άσκηση.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία, μέσα από την οποία μπορούμε να τον δούμε να ποζάρει όπως δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Η μετακίνηση 6 άλλαξε σημαντικά τον Κωσταντίνο Αργυρό, ο οποίος παρέα με το σκύλο του, βγήκε από το σπίτι, άφησε τα σακάκια, έβαλε τα αθλητικά του και με το ατημέλητο μαλλί του βγήκε για γυμναστική.

Το μήνυμα που έστειλε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τον κορωνοϊό

«Σήμερα είπα να έρθω δίπλα σας! Με έναν διαφορετικό τρόπο! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι: Nα φορέσεις οπωσδήποτε & τα δύο σου ακουστικά. Να καθήσεις στο αγαπημένο σημείο του σπιτιού σου! Να πατήσεις Play & να κλείσεις τα μάτια! Όταν ακούσεις όλο το μήνυμα θα περιμένω τα σχόλια σου», έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Όλος μαύρος ο καναπές του Κωνσταντίνου Αργυρού - Ξάπλωσε πάνω του και πάθαμε πλάκα

Μελίνα Ασλανίδου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Η κοινή φωτογραφία που δημοσιεύθηκε