Μελίνα Ασλανίδου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Η κοινή φωτογραφία που δημοσιεύθηκε

Ποιος την ανέβασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελίνα Ασλανίδου - Κωνσταντίνος Αργυρός: Η κοινή φωτογραφία που δημοσιεύθηκε

Μια κοινή φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου να ποζάρει μαζί με τον Κωνσταντίνος Αργυρό δημοσιεύθηκε από fan του αγαπημένου τραγουδιστή. Οι δυο επιτυχημένοι καλλιτέχνες διατηρούν άψογες σχέσεις και τους έχουμε δει και πολλές φορές να τραγουδούν μαζί στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» όπου έχει βρεθεί καλεσμένοι.

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως ταιριάζουν πολύ και μουσικά, μιας και τόσο η Μελίνα Ασλανίδου, όχι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι λαϊκοί τραγουδιστές. Με τα τραγούδια τους έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, μιας και τα κομμάτια τους μιλούν επίσης για την αγάπη.

Και για τους δυο στα social media με πρώτο το Instagram έχουν δημιουργηθεί πολλές σελίδες από θαυμαστές τους οι οποίοι μοιράζονται διάφορες φωτογραφίες τους. Σε μια από αυτές που δημοσίευσε fan page του Κωνσταντίνου Αργυρού τον είδαμε να ποζάρει μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου.

Αυτή είναι η κοινή φωτογραφία Ασλανίδου - Αργυρού

Να πούμε πως και οι δυο τραγουδιστές είναι ενεργοί στο Instagram. Μάλιστα χθες, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να ανακοινώσει μερικά ευχάριστα νέα, ωστόσο οι followers της αντέδρασαν και έπεσαν να τη "φάνε" μόλις διάβασαν όλα όσα έγραψε, ή μάλλον το πώς τα έγραψε.

Την Μελίνα Ασλανίδου την έχουμε δει στο Instagram και με άλλους καλλιτέχνες εκτός του Κωνσταντίνου Αργυρού

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένα βίντεο με τον Νίκο Μουτσινά και την Μελίνα Ασλανίδου να τραγουδάνε παρέα. Πως τα κατάφεραν αυτό; Με ένα κόλπο μέσω του Instagram παρέα με άλλους διάσημους.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, όπως και όλοι μας ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του τώρα που δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε και είμαστε όλη μέρα διαρκώς μέσα σε αυτά, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να περάσει η ώρα.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους. Έτσι και ο Νίκος Μουτσινά σκέφτηκε μια ιδέα. Μιας και μιλάμε για τον Μουτσινά δείτε και το επίσημο ανακοινωθέν για την εκπομπή του

Νίκος Μουτσινάς και Μελίνα Ασλανίδου τραγουδάνε παρέα

Πριν λίγες μέρες διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, ένωσαν τις φωνές τους για να τραγουδήσουν όλοι μαζί το Imagine. Αυτές οι μέρες της προκάλεσαν μια διάθεση φιλοσόφησης της ζωής» λέει η γνωστή ηθοποιός, εξηγεί πώς εμπνεύστηκε από τους Ιταλούς, που βγήκαν στα μπαλκόνια τους, και ξεκινά και η ίδια να τραγουδά είχε πει η Γκαλ Γκαντότ που εμπνεύστηκε την ιδέα.

Τώρα ο Νίκος Μουτσινάς πήρε την ιδέα της και προσκάλεσε την ελληνική showbiz. Μαίρη Συνατσάκη, Έλλη Κοκκίνου, Ναταλία Γερμανού, Αθηνά Οικονομάκου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Μαρία Σολωμού, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ελένη Φουρέιρα, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μελίνα Ασλανίδου. Ήταν μόνο μερικά από τα ονόματα που πήραν μέρος.

Δείτε το απίστευτο βίντεο με το Imagine εδώ: