Θα λυγίσετε με το νέο βίντεο που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Τραβηγμένο μέσα από το σπίτι του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα λυγίσετε με το νέο βίντεο που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός το βράδυ της Τετάρτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέβασε ένα βίντεο που θα σας κάνει να λυγίσετε.

Ο τραγουδιστής #μένει_σπίτι όπως όλοι ακολουθώντας πιστά τα μέτρα της κυβέρνησης. Ωστόσο, είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε έμπνευση και τράβηξε τον εαυτό του να παίζει πιάνο. Η μελωδία από το βίντεο θα σας μεταφέρει κάπου αλλού και ίσως σας δημιουργήσει και λίγο θλίψη. Το βίντεο πήρε μέσα σε λίγες ώρες άπειρα likes και σχόλια.

Δείτε το βίντεο του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε πως ακριβώς είναι το σαλόνι του τραγουδιστή! Θα πάθετε πλάκα...

Θα «λιώσετε» με το βίντεο του Κωνσταντίνου Αργυρού - Περπάτησε στο χολ και...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως όλοι οι Έλληνες celebrities και γενικά όλοι οι πολίτες της χώρας, μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, ειδικά μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας για την προστασία της υγείας μας και των γύρω μας. Με ένα βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής από το χολ του, θα «λιώσετε».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που βρίσκεται εκτός πίστας, μιας και έχουν κλείσει μαζί με πολλές επιχειρήσεις και πολλά νυχτερινά κέντρα, μέχρι νεωτέρας, με σκοπό την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του φονικού ιού κορωνοϊού, περνάει τον περισσότερο χρόνο του μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει παροτρύνει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν το ίδιο και να παραμείνουν ψύχραιμοι, αναρτώντας αυτή την φωτογραφία και γράφοντας:

«Οι “περίεργες ημέρες” που διανύουμε και η “αστάθεια” που επικρατεί σε όλους τους τομείς μας αναγκάζει καθημερινά να ακολουθούμε τις πρωτόγνωρες για όλους μας εξελίξεις! Ψυχραιμία , προσοχή και σεβασμός στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να τελειώσει σύντομα όλο αυτο που συμβαίνει με τον κορονοϊό. Σε μια περίοδο “κρίσης” ο πανικός δεν ωφελεί κανέναν μας! Μένουμε σπίτι λοιπόν ... & όλα θα πάνε καλά για όλους-ες! KEEP CALM & STAY HOME».

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες έκανε ακόμη μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram η οποία θα σας κάνει να «λιώσετε» είτε επειδή είναι κούκλος! Είτε, από τα γέλια λόγω του ήχου που παίζει πίσω από το βίντεο του.

Αυτό είναι το βίντεο που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίκους στον λογαριασμό του στο Instagram από το χολ του σπιτιού του. Βγαίνοντας από ένα δωμάτιο, πήγε στο σαλόνι του, ενώ παράλληλα πάτησε και τα πλήκτρα του πιάνου. «Ένα μεγάλο φιλί και μια αγκαλιά για μια καλή μέρα σε όλους!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του. Όπως ήταν επόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.