Cozy και minimal το σαλόνι του Κωνσταντίνου Αργυρού - Φωτογραφία από μέσα

Θα το ζηλέψετε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Cozy και minimal το σαλόνι του Κωνσταντίνου Αργυρού - Φωτογραφία από μέσα

Ανάμεσα σε όλα τα ονόματα της ελληνικής showbiz που μένουν στο σπίτι και κάνουν έκκληση στους διαδικτυακούς τους φίλους να κάνουν και αυτοί το ίδιο, είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο τραγουδιστής ακολουθεί τα μέτρα της Κυβέρνησης και μένει στο σπίτι. Μάλιστα, είδαμε και μια φωτογραφία του από το cozy και minimal σαλόνι που διαθέτει.

Ο τραγουδιστής που βρίσκεται εκτός πίστας, μιας και έχουν κλείσει μαζί με πολλές επιχειρήσεις και πολλά νυχτερινά κέντρα, με σκοπό την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, περνάει τον περισσότερο χρόνο του μέσα στο σπίτι μέχρι όσο χρειαστεί.

Μάλιστα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει παροτρύνει τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν το ίδιο και να παραμείνουν ψύχραιμοι, αναρτώντας αυτή την φωτογραφία και γράφοντας:

«Οι “περίεργες ημέρες” που διανύουμε και η “αστάθεια” που επικρατεί σε όλους τους τομείς μας αναγκάζει καθημερινά να ακολουθούμε τις πρωτόγνωρες για όλους μας εξελίξεις! Ψυχραιμία , προσοχή και σεβασμός στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να τελειώσει σύντομα όλο αυτο που συμβαίνει με τον κορονοϊό. Σε μια περίοδο “κρίσης” ο πανικός δεν ωφελεί κανέναν μας! Μένουμε σπίτι λοιπόν ... & όλα θα πάνε καλά για όλους-ες! KEEP CALM & STAY HOME».

cozy και minimal το σαλόνι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Πριν λίγες ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ακόμη μια φωτογραφία. Αυτή την φορά ωστόσο, μας έδειξε τι κάνει μέσα στο σπίτι του, τώρα που όλος ο κόσμος παραμένει μέσα με σκοπό να προστατεύσει την υγεία του, αλλά και την υγεία των γύρω του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πόζαρε στον καναπέ του σαλονιού του, και από πίσω είδαμε την cozy και minimal διακόσμηση που έχει. Όπως επίσης και την αγαπημένη του γωνία, που είναι το πιάνο του.

Κωνσταντίνος Αργυρός σπίτι