«Προκειμένου να τελειώσει σύντομα...» - Συγκίνησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Το μήνυμα και η φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Προκειμένου να τελειώσει σύντομα...» - Συγκίνησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Ανάμεσα σε όλα τα ονόματα της ελληνικής showbiz που έσπευσαν να στείλουν το μήνυμα τους για τον κορωνοϊό και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος με την ανάρτηση του συγκίνησε. «Ψυχραιμία , προσοχή και σεβασμός στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να τελειώσει σύντομα όλο αυτό», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος όπως όλοι μας μένει μέσα στο σπίτι του για την προστασία της υγείας του, αλλά και των γύρων του, θέλησε να αναφερθεί στις δύσκολες αυτές ημέρες που περνάει όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά σχεδόν όλες οι χώρες παγκοσμίως.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του μέσα από το σπίτι και έγραψε στην λεζάντα του: «Οι “περίεργες ημέρες” που διανύουμε και η “αστάθεια” που επικρατεί σε όλους τους τομείς μας αναγκάζει καθημερινά να ακολουθούμε τις πρωτόγνωρες για όλους μας εξελίξεις! Ψυχραιμία , προσοχή και σεβασμός στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να τελειώσει σύντομα όλο αυτο που συμβαίνει με τον κορονοϊό. Σε μια περίοδο “κρίσης” ο πανικός δεν ωφελεί κανέναν μας! Μένουμε σπίτι λοιπόν ... & όλα θα πάνε καλά για όλους-ες! ▪️KEEP CALM & STAY HOME».

Λίγο πριν το μέτρο της Κυβέρνησης να μείνουμε σπίτι, η κάμερα «τσάκωσε» τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε νυχτοπερπάτημα.

Λίγο πριν το μήνυμα που συγκίνησε «πάγωσαν» οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού

Μόλις «έσκασε» η είδηση ότι «παγώνουν» οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού! Βγήκε στην δημοσιότητα ο λόγος και δεν φαντάζεστε τι έχει συμβεί ακριβώς. Ακούγονται πολλά αλλά έχουμε όλη την αλήθεια και δίνουμε τέλος στα σενάρια.

Η έναρξη των εμφανίσεων του γνωστού τραγουδιστή στην Θεσσαλονίκη ήταν για την Παρασκευή 6 Μαρτίου, ωστόσο επειδή γίνεται μια ανακαίνιση στο μαγαζί, η πρεμιέρα μεταφέρεται για τις 13 Μαρτίου.

Μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό θα βρίσκονται ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ήβη Αδάμου και την αποκάλυψη έκανε η Νάνσυ Παραδεισανού στο Πρωινό. Εμείς να ευχηθούμε στον τραγουδιστή καλή επιτυχία! Και μιας και είπαμε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, είδατε τον αρχικό στίχο από τα Ξημερώματα; Θα σας πέσει το σαγόνι!