Ανατροπή με τα «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού - Δεν ήταν αυτός ο αρχικός στίχος

Δεν πάει το μυαλό σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπή με τα «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού - Δεν ήταν αυτός ο αρχικός στίχος

Μια ανατροπή έχουμε για αγαπημένο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού. Όπως αποκαλύφθηκε για τα «Ξημερώματα» αυτός δεν ήταν ο αρχικός στίχος του τραγουδιού. Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από την late night εκπομπή «After Dark».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά και έκανε μια σειρά αποκαλύψεων. Μια από αυτές λοιπόν αφορούσε και τον αγαπημένο Έλληνα τραγουδιστή, που έχει χαρίσει μοναδικές επιτυχίες στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Το τραγούδι έχει γράψει ο ίδιος ο Πέτρος Ιακωβίδης και αρχικά έκανε γνωστό ότι ο αρχικός στίχος του τραγουδιού ήταν διαφορετικός μιας και προοριζόταν για την Πάολα.

«Θα πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Το τραγούδι δεν έλεγε «Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα» αλλά «Ξημερώματα σου έκανε καμώματα» και το είχα γράψει για την Πάολα. Όταν μου είπε ο Κωνσταντίνος Αργυρός να του γράψω ένα τραγούδι του έβαλα και άκουσε αυτό και προφανώς δε μπορούσε να λέει σου έκανα καμώματα. Η Πάολα μου είχε πει ότι της άρεσε αλλά εκείνο τον καιρό δεν ήθελε να κυκλοφορήσει κάποιο single. Όπως και το «Αθήνα-Θεσσαλονίκη» ήταν για την Πάολα και το πήρε ο Κωνσταντίνος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο να πούμε, πως πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε για καφέ στο κέντρο της Αθήνας. Ποιον είχε παρέα του ο τραγουδιστής σε αυτές τις στιγμές ξεκούρασης που απολαμβάνει. Δείτε που τον τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός.

Πριν γίνει επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού τα «Ξημερώματα» τι είχε σπουδάσει;

Τι έχει σπουδάσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός; Είναι τελείως αντίθετο από το τραγούδι και δεν πάει το μυαλό σας!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός (21 Μαΐου 1986) είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Με καταγωγή από τον πατέρα του από τη Λευκάδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σε ηλικία μόλις πέντε ετών ξεκίνησε τα πρώτα του μουσικά βήματα, μαθαίνοντας πιάνο. Συνεχίζοντας έμαθε κιθάρα, καθώς και άλλα μουσικά όργανα.

Στην εφηβική του ηλικία, αυτός και οι φίλοι του δημιούργησαν ένα συγκρότημα που το ονόμασαν Blue Brothers, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ο τραγουδιστής, ενώ έπαιζε και πιάνο. Τελειώνοντας το σχολείο, εισήχθη στη Νοσηλευτική.

Το τραγούδι όμως, που είναι η μεγάλη του αγάπη, τον κέρδισε μια για πάντα...