Κωνσταντίνος Αργυρός: Για καφέ στο κέντρο της Αθήνας! Ποιον είχε παρέα του;

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Για καφέ στο κέντρο της Αθήνας! Ποιον είχε παρέα του;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε για καφέ στο κέντρο της Αθήνας. Ποιον είχε παρέα του ο τραγουδιστής σε αυτές τις στιγμές ξεκούρασης που απολαμβάνει. Δείτε που τον τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός.

Ο τραγουδιστής μετά από εννέα επιτυχημένους μήνες στο Fantasia ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του και πλέον απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, καθώς έχει λίγο περισσότερο χρόνο.

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι, να απολαμβάνει τον καφέ του. Μπορεί στις φωτογραφίες να μην βλέπουμε ποιος τον συνόδευε όμως σίγουρα θα είχε μαζί του καλή παρέα.

Άλλωστε ο ίδιος τώρα που έχει λίγο περισσότερο χρόνο, τον περνάει μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα και προσπαθεί όσο μπορεί να ξεκουράζεται.Μιας και μιλάμε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό δες και το νέο του video clip

Δείτε τις φωτογραφίες:

Κωνσταντίνος Αργυρός σχέση

Λίγο πριν την έξοδο του στην Αθηνά ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε χαρά για τις εμφανίσεις του στο FANTASIA

Χαρά επικρατεί για τον τραγουδιστή και τις εμφανίσεις του στο FANTASIA! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατάφερε να ολοκληρώσει το σχήμα του με μεγάλη επιτυχία, έπειτα από εννιά μήνες.

Ο τραγουδιστής θέλοντας να ευχαριστήσει για την μεγάλη υποστήριξη των θαυμαστών του, έσπευσε να γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τα δημόσια ευχαριστώ του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, “Για ακόμη μια φορά θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για την στήριξη σας όλο αυτό το διάστημα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, καθώς και ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διεύθυνση και το προσωπικό του FANTASIA , άλλωστε μια επιτυχία είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα”. Ωστόσο ο ίδιος εκτός από την αγάπη του για το τραγούδι έκανε πρόσφατα και μια ανάρτηση για το άρωμα που φοράει. Αν θες και το αγόρι σου να μυρίζει σαν εκείνον, τότε τρέξε να προλάβεις.