Ψάχνεις δώρο για το αγόρι σου; Πάρε την κολόνια του Κωνσταντίνου Αργυρού

Το τέλειο άρωμα!

Ψάχνεις δώρο για το αγόρι σου; Πάρε την κολόνια του Κωνσταντίνου Αργυρού

Του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσύ μήπως ψάχνεις δώρο για το αγόρι σου; Αυτή η κολόνια του Κωνσταντίνου Αργυρού θα σε ξετρελάνει και θα μυρίζει πάντα όμορφα στις εξόδους σου και όποτε σε συντροφεύει. Μόλις την μυρίσεις θα τρελαθείς.

Ο τραγουδιστής διαθέτει ένα άψογο στυλ και σίγουρα τρελαίνει τις θαυμάστριες του όπου βρεθεί. Του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν πλησιάζει και εσύ σκέφτεσαι τι να πάρεις στο αγόρι σου.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φόρεσε το άρωμα του και σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις αν το πάρεις και εσύ στον καλό σου. Ένα άρωμα άλλωστε είναι πάντα μια καλή λύση για δώρο.

Θα το φοράει και θα σε σκέφτεται κάθε ώρες και στιγμή όπου κι αν βρίσκεται.

Δες την ανάρτηση του τραγουδιστή και δες ποιο είναι το άρωμα που φοράει.Να θυμίσουμε και την άγνωστη σχέση του με ξανθιά γυναίκα....

Κωνσταντίνος Αργυρός: Νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι του! Το ξύλινο πάτωμα και οι λευκές πόρτες!

Νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού! Το ξύλινο πάτωμα και οι λευκές πόρτες που κλέβουν την παράσταση. Είναι τόσο όμορφο όσο και εκείνος!

Ο τραγουδιστής, μέσα στο Σαββατοκύριακο ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram μέσα από το σπίτι του και προκάλεσε πανικό στο Instagram! Μας τράβηξε την προσοχή τόσο και το ξύλινο πάτωμα όσο και οι λευκές πόρτες που φαίνεται να έχει.

Βεβαία, δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στο κορμί του το οποίο είναι κόλαση! Το λευκό του φανελάκι άναψε φωτιές και σίγουρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο χρώμα. Ιδού και η σχετική φωτογραφία: