Νυχτοπερπατήματα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Απόλαυσε μέχρι τα ξημερώματα την Άννα Βίσση

Τον «τσάκωσαν» οι paparazzi

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νυχτοπερπατήματα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Απόλαυσε μέχρι τα ξημερώματα την Άννα Βίσση

Μπορεί να αυξάνονται τα κρούσματα του κορωνοϊού και στην Ελλάδα, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν σταματάει τα... νυχτοπερπατήματα. Χθες, ο τραγουδιστής μέχρι τα ξημερώματα, απόλαυσε αγαπημένες επιτυχίες της Άννα Βίσσης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στο Fantasia, όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία, έχει βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό του και την παρέα του. Όσο μπορεί, πριν την νέα του έναρξη σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, απολαμβάνει τις νυχτερινές εξόδους του.

Ο φωτογραφικός φακός το βράδυ της Δευτέρας τον απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο «Hotel Ερμού», όπου εμφανίζεται εδώ και πολλά χρόνια η Άννα Βίσση. Μαζί με την παρέα του διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Έχοντας πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη και με casual look ο Κωνσταντίνος Αργυρός πέρασε όμορφες στιγμές, ακούγοντας αγαπημένες επιτυχίες.

Κωνσταντίνος Αργυρός βραδινή έξοδος

Κωνσταντίνος Αργυρός στα μπουζούκια

Άννα Βίσση Hotel Ερμού

Πριν λίγες ημέρες, «έσκασε» η είδηση ότι «παγώνουν» οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού! Βγήκε στην δημοσιότητα ο λόγος και δεν φαντάζεστε τι έχει συμβεί ακριβώς.

Εκτός από τα νυχτοπερπατήματα στην Άννα Βίσση τον έχουν τσακώσει και με παρέα στο κέντρο της Αθήνας

Στο κέντρο της Αθήνας σε χαλαρές στιγμές μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις,«τσάκωσαν» τον Κωνσταντίνο Αργυρό οι paparazzi. Ο τραγουδιστής ήταν παρέα με φίλο του, όπως μπορούμε να καταλάβουμε από τις φωτογραφίες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μετά από εννέα επιτυχημένους μήνες στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε, ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του και πλέον απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, καθώς έχει περισσότερο χρόνο για τον εαυτό του και τους φίλους του.

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα σε γνωστό μαγαζί, να απολαμβάνει τον καφέ του μαζί με την παρέα του. Μπορεί στις φωτογραφίες να μην βλέπουμε ποιος τον συνόδευε ακριβώς ωστόσο, σίγουρα θα είχε μαζί του καλούς φίλους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός όπως σε κάθε δημόσια εμφάνιση του, ήταν casual ντυμένος, ενώ για ακόμη μια φορά επέλεξε το αγαπημένο του leather jacket.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Κωνσταντίνο Αργυρός εμφανίσεις

Κωνσταντίνο Αργυρό έξοδος

Ωστόσο να πούμε πως πρόσφατα είχαμε μια ανατροπή έχουμε. Όπως αποκαλύφθηκε για τα «Ξημερώματα» αυτός δεν ήταν ο αρχικός στίχος του τραγουδιού. Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από την late night εκπομπή «After Dark».