Ολόκληρο σαλόνι έχουν στην βεράντα τους η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος - Θα πάθετε πλάκα με τον καναπέ

Εντυπωσιακός!

Ολόκληρο σαλόνι έχουν στην βεράντα τους η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Θα πάθετε πλάκα με τον καναπέ. Η βεράντα τους είναι πραγματικά σαν γήπεδο, και πάρα πολύ όμορφα στολισμένη.

Η ηθοποιός, τον τελευταίο καιρό δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, μιας και τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Έρωτας Μετά», όπου πρωταγωνιστεί, έχουν "παγώσει" λόγω των πρόσφατων εξελίξεων με την εξάπλωση του κορωνοϊού και έτσι έχει όλο το χρόνο που χρειάζεται στο σπίτι μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της.

Expand player

Το ζευγάρι το οποίο διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο μετά το γάμο του το περασμένο καλοκαίρι είναι πιο ερωτευμένο από κάθε άλλη φορά. Έχουν πολύ χιούμορ, όπως έχουμε δει από διάφορα βίντεο και φωτογραφίες που αναρτούν και δεν τους νοιάζει να τσαλακωθούν.

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο να είναι κλεισμένοι στο σπίτι τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και να ακολουθούν όλα τα μέτρα, αλλά και τις οδηγίες που έχουν λάβει οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία μας, ωστόσο, αυτό δεν τους «ρίχνει» και περνάνε όμορφα την καθημερινότητα τους.

Για το λόγο αυτό, η ηθοποιός φροντίζει να περνάει όσες περισσότερες ώρες γίνεται με την κόρη της Εύα, που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Σήμερα μάλιστα, μαμά και κόρη θέλησαν να μοιραστούν μερικές πολύ όμορφες στιγμές, με τις δυο τους να βγαίνουν στην βεράντα και να παίζουν με τις κούκλες της Εύας. Η Βάσω Λασκαράκη δεν παρέλειψε να ανεβάσει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα από αυτό είχαμε ακόμα μία ευκαιρία να δούμε την τεράστια βεράντα της, ενώ τις προάλλες μας έδειξε τον κήπο της.

Η νέα φωτογραφία από την βεράντα της

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Βάσως Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε σήμερα τις "κόρες" της! Είναι κούκλες και μεγάλωσαν πολύ