Η νέα φωτογραφία από τον κήπο της Βάσως Λασκαράκη - Θα πάθεις σοκ από το καταπράσινο τοπίο

Θα τον ζηλέψεις σίγουρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νέα φωτογραφία από τον κήπο της Βάσως Λασκαράκη - Θα πάθεις σοκ από το καταπράσινο τοπίο

Σοκ πρόκειται να πάθεις με τον κήπο που έχει στο σπίτι της η Βάσω Λασκαράκη, όπου μένει με τον σύζυγο της Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, Εύα. Το τοπίο είναι καταπράσινο και δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η ηθοποιός, τώρα που δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τα γυρίσματα της σειράς όπου πρωταγωνιστούσε έχουν «παγώσει» μέχρι νεωτέρας, λατρεύει να περνάει χρόνο με την οικογένεια της μέσα στο σπίτι.

Κάθε ημέρα βρίσκουν διάφορους εποικοδομητικούς τρόπους για να περάσει η ώρα τους. Μαγειρεύουν, φτιάχνουν παζλ με την μικρή Εύα, ενώ κάνουν και τα μαθήματα της. Ενώ, όταν έχει καλό καιρό εκμεταλλεύονται τον ήλιο και απολαμβάνουν την θέα από τον κήπο τους.

Όπως έχουμε δει ο κήπος του σπιτιού της Βάσως Λασκαράκη είναι τεράστιος και έχει παντού λουλούδια και δέντρα. Το τοπίο είναι καταπράσινος και ο κάθε ένας από την πόλη θα τον ζήλευε.

Ωστόσο, δείτε και το νέο βίντεο από το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, με το τζάκι θα πάθετε πλάκα. Η ηθοποιός διασκέδασε στο σπίτι της και εμείς χαζέψαμε με το πόσο όμορφο και μοντέρνο είναι το εσωτερικό του.

Οι φωτογραφίες από τον κήπο της Βάσως Λασκαράκη είναι απίστευτες

Πριν λίγες ημέρες και πάλι η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μ τους διαδικτυακούς της φίλους τα παιχνίδια της μικρής Εύα με τον σκύλο τους στην αυλή του σπιτιού. Η κορούλα της, του πέταγε το παιχνίδι από το μπαλόνι και εκείνος έτρεχε να το πιάσει.

Μάλιστα, όπως είδαμε και από την ανάρτηση της, έχει απίστευτη αυλή και είναι τεράστια. Παντού έχει φυρά, αλλά και πρασινάδα. Να σημειώσουμε, πως πριν λίγες ημέρες, Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος είχαν πάρει το ποδήλατο της Εύας και κάνανε κόντρες στην αυλή.

Βάσω Λασκαράκη αυλή σπιτιού

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι