Νέο βίντεο από το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Με το τζάκι θα πάθετε πλάκα

Πραγματικά υπέροχο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο βίντεο από το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου - Με το τζάκι θα πάθετε πλάκα

Νέο βίντεο από το σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, με το τζάκι θα πάθετε πλάκα. Η ηθοποιός διασκέδασε στο σπίτι της και εμείς χαζέψαμε με το πόσο όμορφο και μοντέρνο είναι το εσωτερικό του.

Η ηθοποιός όπως και όλοι μας ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μένει μέσα στο σπίτι για να προστατεύσει την ίδια, το παιδί αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση της πανδημίας που πλήττει αυτή την στιγμή τον πλανήτη.

Η ίδια περνάει πολύ χρόνο με τα δικά της πρόσωπα παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πλέον όμως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί τους και περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Το τζάκι στο σαλόνι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου που θα μείνετε

Η ηθοποιός, όπως και όλοι μας ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, τώρα που δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε και είμαστε όλη μέρα διαρκώς μέσα σε αυτά, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να περάσει η ώρα.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Χθες η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το σαλόνι της και το μάτι μας αμέσως έπεσε στο μεγάλο τζάκι της.

Η ίδια διαθέτει γούστο και όπως διακρίνουμε στο σπίτι της μέσα, διατηρεί μια απλή αλλά αρκετά μοντέρνα διακόσμηση σε γηίνους τόνους. Η ηθοποιός προσπαθούσε να χορέψει χούλα χουπ και μας έκανε να γελάσουμε αρκετά με την ανάρτηση της και το χιούμορ της.

Δείτε το τζάκι:

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σαλόνι

Μιας και μιλάμε για το σπίτι του ζευγαριού δείτε και τον υπέροχο κήπο του που θα σας κάνει πραγματικά να μείνετε.