Μέσα στο νάζι η Βάσω Λασκαράκη - Οι παιχνιδιάρικες φωτογραφίες από το κινητό του Λευτέρη Σουλτάτου

Πως περνάνε την καραντίνα τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μέσα στο νάζι η Βάσω Λασκαράκη - Οι παιχνιδιάρικες φωτογραφίες από το κινητό του Λευτέρη Σουλτάτου

Μέσα στο νάζι η Βάσω Λασκαράκη παρά την πανδημία! Δείτε τις παιχνιδιάρικες φωτογραφίες από το κινητό του Λευτέρη Σουλτάτου που έριξαν το instagram και μας "έλιωσαν"!

Το ζευγάρι εδώ και αρκετές εβδομάδες όπως και όλος ο κόσμος άλλωστε παραμένει στο σπίτι σε αυτοπεριορισμό ακολουθώντας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, αλλά και όλες της οδηγίες που έχουν δώσει η αρμόδιοι φορείς για την προστασία της υγείας μας από τον κορωνοϊό.

Η Βάσω Λασκαράκη μέσω αναρτήσεων της, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πει στους διαδικτυακούς της φίλους πως βαριέται μέσα στο σπίτι, αφού έχει κάνει όλες τις δουλειές που έπρεπε να γίνουν. Βέβαια, η καραντίνα της έδωσε περισσότερο χρόνο να περάσει με τον σύζυγο της και την κόρη της. Ωστόσο αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να ανεβάσει μια διαφορετική φωτογραφία προκαλώντας "πανικό" στα social media.

Μέσα στο νάζι η Βάσω Λασκαράκη - Δείτε τις παιχνιδιάρικες φωτογραφίες από το κινητό του Λευτέρη Σουλτάτου που έριξαν το instagram

Και αυτό γιατί στο τελευταίο της post η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της αυτό που της κρατάει συντροφιά εκτός από την οικογένειά της αυτές τις ημέρες. Και ποιο είναι αυτό αναρωτιέστε; Μα φυσικά ένα καλό βιβλίο.

Εσείς τι λέτε θα δοκιμάσετε το νέο χόμπι της αγαπημένης ηθοποιού; Εξάλλου είμαστε σε καραντίνα, τι καλύτερο από το να περάσετε τον χρόνο σας δημιουργικά. Η ίδια πάντως το προτείνει και επαυξάνει λέγοντας, "Ένα βιβλίο είναι πάντα καλή παρέα ...."

Ωστόσο να σημειώσουμε πως μια ανακοίνωση θέλησε να κάνει η Βάσω Λασκαράκη στους διαδικτυακούς της φίλους, λέγοντας για ακόμη μια φορά τι συμβαίνει με τους ψεύτικους λογαριασμούς στα social media, που χρησιμοποιούν το όνομα της, χωρίς να είναι fan pages ή να έχουν πάρει την έγκριση της.