Η ανακοίνωση της Βάσως Λασκαράκη - Τι συμβαίνει με τους ψεύτικους λογαριασμούς;

Έκανε έκκληση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση της Βάσως Λασκαράκη - Τι συμβαίνει με τους ψεύτικους λογαριασμούς;

Μια ανακοίνωση θέλησε να κάνει η Βάσω Λασκαράκη στους διαδικτυακούς της φίλους, λέγοντας για ακόμη μια φορά τι συμβαίνει με τους ψεύτικους λογαριασμούς στα social media, που χρησιμοποιούν το όνομα της, χωρίς να είναι fan pages ή να έχουν πάρει την έγκριση της.

Είναι σύνηθες φαινόμενο στις διαδικτυακές πλατφόρμες άγνωστοι να «εκμεταλλεύονται» τα ονόματα διάφορων celebrities τόσο της Ελληνικής showbiz όσο και της ξένης προς όφελος τους και να δημιουργούν λογαριασμούς, όπου αναρτούν φωτογραφίες τους με σκοπό τα likes και τους followers.

«Θύμα» του γεγονότος αυτού και η Βάσω Λασκαράκη η οποία με μερικά βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το τι συμβαίνει λέγοντας πως μόνο αυτός είναι ο επίσημος και αληθινός λογαριασμός της.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε σε πολλά κοινωνικά μέσα δικτύωσης όπως το Instagram αλλά και το tik tok, υπάρχουν πολλοί ψεύτικοι λογαριασμοί που χρησιμοποιούν το ονοματεπώνυμο της, ωστόσο δεν μόνο ο συγκεκριμένος που χρησιμοποιεί ισχύει και κανένας άλλος.

Βάσω Λασκαράκη ψεύτικοι λογαριασμοί στο Instagram

Ωστόσο, δες εδώ το σαλόνι τους και θα πάθεις πλάκα!

Πριν από λίγες ημέρες ένας ψεύτικος λογαριασμός ευχήθηκε στην Βάσω Λασκαράκη να πεθάνει

Έκκληση από την Βάσω Λασκαράκη για βοήθεια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Τι συνέβη και για ποιο λόγο ζητάει η ηθοποιός να αναφέρουμε ένα προφιλ το οποίο παριστάνει πως είναι εκείνη;

Μια έκκληση έκανε η Βάσω Λασκαράκη για ένα προφιλ στο Instagram. Το οποίο όπως φαίνεται της εύχεται να πεθάνει με καθόλου όμορφο τρόπο.

Η ηθοποιός ανέβασε την φωτογραφία στο προφιλ της στo Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο ζήτησε από τους φίλους της να κάνουν ένα report στη σελίδα που είναι και ψεύτικη.

Δείτε εδώ και τις τσαχπινιές που της έκανε η Εύα πριν λίγο καιρό, τώρα που όλοι μένουμε μέσα στο σπίτι και περνάμε τον χρόνο με την οικογένεια μας.

Δείτε την ανάρτηση της:

Βάσω Λασκαράκη