Λευτέρης Σουλτάτος: Έρχεται στην τηλεόραση ο άντρας της Βάσως Λασκαράκη!

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λευτέρης Σουλτάτος: Έρχεται στην τηλεόραση ο άντρας της Βάσως Λασκαράκη!

Όπως όλα δείχνουν, έρχεται στις τηλεοράσεις μας ο άντρας της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος κι εμείς τον περιμένουμε πως και πως!

Στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου και το περιοδικό DownTown Κύπρου παραχώρησε την πρώτη του προσωπική συνέντευξη ο Λευτέρης Σουλτάτος. Ο γνωστός σεφ μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διασημότητα που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια το επάγγελμά του, ενώ αποκάλυψε πως του έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις από όλα σχεδόν τα κανάλια.

Είσαι πάντως πολύ γήινος Λευτέρη - αυτό εισπράττω όλη αυτή την ώρα που μιλάμε… Και ένας άντρας, από τους ελάχιστους εναπομείναντες… Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος γι’ αυτά που κάνω. Και επαγγελματικά και προσωπικά!

Ξέρεις, ο κόσμος, ίσως λόγω της διασημότητας που έχει πάρει σήμερα το επάγγελμα μας, μπορεί να νομίζει ότι οι μάγειρες είμαστε «ψώνια» κι ότι ζούμε σε παράλληλο σύμπαν. Με τους περισσότερους -ευτυχώς- δεν συμβαίνει αυτό! Κι η αλήθεια είναι πως, το τελευταίο διάστημα, μου έγιναν προτάσεις από όλα σχεδόν τα κανάλια, ώστε να συμμετέχω σε εκπομπές – αλλά μού είναι δύσκολο να το αποφασίσω. Εγώ νιώθω πως είμαι απλά ένας μάγειρας – δεν είμαι κάτι παραπάνω από κάποιον άλλον. Κάνω μια δουλειά, όπως όλοι! Απλώς, έτυχε τώρα όλο αυτό με τη γυναίκα μου και το όνομά μου πήρε κάποια δημοσιότητα.

Αυτά αποκάλυψε ο ίδιος ο Λευτέρης Σουλτάτος, ωστόσο, εμείς είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως από τη νέα σεζόν θα... τον δούμε κάπου. Το που... θα σας το αποκαλύψουμε όταν πρέπει! Αναμένετε...

Μέχρι στιγμής τον χαίρεται η Βάσω Λασκαράκη, στο σπίτι τους... και μιας και είπαμε σπίτι. Δες εδώ το σαλόνι τους και θα πάθεις πλάκα!

Ποιος είναι ο Λευτέρης Σουλτάτος

Ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τους πολύ δραστήριους και μεθοδικούς σεφ. Ο ίδιος συνεργάζεται σε consulting γαστρονομικά projects για εστιατόρια και ξενοδοχεία μαζί με τον διακεκριμένο σεφ, Λευτέρη Λαζάρου. Εκτός από σεφ ωστόσο, ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι και πρόεδρος του Σωματείου Μαγείρων και Ζαχαροπλαστών Ηρακλείου και έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία σε διαγωνισμούς γαστρονομίας. Μεταξύ άλλων, ο Κρητικός σεφ διατηρεί κτήμα, λίγο έξω από το Ηράκλειο, με βιολογικές καλλιέργειες ροδιών, από τα οποία φτιάχνει μαρμελάδες και ενεργειακές μπάρες για διάφορες εταιρείες.