Σαν ανάκτορο το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου! Νέα φωτογραφία από το σαλόνι

Μαγευτικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν ανάκτορο το σπίτι Λασκαράκη - Σουλτάτου! Νέα φωτογραφία από το σαλόνι

Σαν ανάκτορο είναι το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου. Ανέβασαν νέα φωτογραφία από το σαλόνι και πάθαμε πλάκα με το πόσο μεγάλο, αλλά και πόσο ωραία διακοσμημένο είναι.

Η ηθοποιός όπως και όλοι μας ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μένει μέσα στο σπίτι για να προστατεύσει την ίδια, το παιδί αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση της πανδημίας που πλήττει αυτή την στιγμή τον πλανήτη.

Η ίδια περνάει πολύ χρόνο με τα δικά της πρόσωπα παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πλέον όμως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να περνάει ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί τους και περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο είναι σαν ανάκτορο - Η νέα φωτογραφία

Η ηθοποιός, όπως και όλοι μας ανεβάζει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, τώρα που δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε και είμαστε όλη μέρα διαρκώς μέσα σε αυτά, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε δημιουργικούς τρόπους να περάσει η ώρα.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους

Χθες η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και το μάτι μας αμέσως στο σαλόνι της και πόσο μεγάλο είναι. Διαθέτει μάλιστα και ένα πάρα πολύ εντυπωσιακό τζάκι που μας ενθουσίασε όταν το είδαμε.

Η ίδια διαθέτει γούστο και όπως διακρίνουμε στο σπίτι της μέσα, διατηρεί μια απλή αλλά αρκετά μοντέρνα διακόσμηση σε γηίνους τόνους.Δείτε και τι είχε αποκαλύψει ο Λευτέρης Σουλτάτος για το πώς ήταν η σχέση του με την Βάσω Λασκαράκη στις αρχές της.

Δείτε και την φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της:

Βάσω Λασκαράκη σπίτι