Βάσω Λασκαράκη: Η Εύα άρχισε της τσαχπινιές - Θα τρελαθείτε με τις φωτογραφίες

Η ηθοποιός περνάει όμορφες στιγμές με την κόρη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη: Η Εύα άρχισε της τσαχπινιές - Θα τρελαθείτε με τις φωτογραφίες

Η Εύα άρχισε τις τσαχπινιές και η Βάσω Λασκαράκη ξετρελάθηκε όπως και εμείς με τις φωτογραφίες της που είδαμε και με τα παιχνίδια που έκανε η κόρη της ηθοποιού μέσα στο σπίτι.

Η ηθοποιός όπως και όλοι μας ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μένει μέσα στο σπίτι για να προστατεύσει την ίδια, το παιδί αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση της πανδημίας που πλήττει αυτή την στιγμή τον πλανήτη.

Η ίδια περνάει πολύ χρόνο με την Εύα της παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πλέον όμως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να περνάει ακόμα περισσότερο μαζί της και περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Τι τσαχπινιές έκανε η Εύα και τρέλανε την Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη τώρα που είναι σπίτι μας δείχνει στιγμές από την καθημερινότητα της και τι κάνει τώρα που δεν έχει γυρίσματα και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ίδια περνάει τον χρόνο της την Εύα και από ότι καταλαβαίνουμε διασκεδάζει με τις τσαχπiνιές της.

Χθες ανέβασε συνεχόμενα stories, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μας έδειξε ότι διάβασαν μαζί, αλλά στη συνέχεια έπαιξαν και διάφορα παιχνίδια για να περάσει η ώρα τους μέσα στο σπίτι. Δείτε και τι είχαν παίξει τις προάλλες.

Η Εύα είναι κοριτσάκι και καταφέρνει με τα καμώματα της, να ξετρελάνει την μητέρα της και όχι μόνο, αφού μεγαλώνει και γίνεται μια μικρή δεσποινίδα και εκείνη όπως ήταν αναμενόμενο την καμαρώνει.

Χθες λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία που η Εύα έκανε ακροβατικά και εκείνη διασκέδαζε με τα καμώματα της. Η υπερήφανη μανούλα μας έδειξε γεμάτη καμάρι πως η Εύα το έχει με τον χορό.

Δείτε τι φωτογραφίες:

Βάσω Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη παιδί