Η νέα φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με την κόρη της από την κουζίνα του σπιτιού τους

Έκατσαν και...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η νέα φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με την κόρη της από την κουζίνα του σπιτιού τους

Μπορεί έξω να επικρατεί ένας πανικό με τον κορωνοϊό, ωστόσο η Βάσω Λασκαράκη μένει μέσα στο σπίτι και απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την κόρη της. Μάλιστα, δεν φαντάζεστε τι έκαναν μαμά και κόρη στο τραπέζι της κουζίνας μέσα σε λίγες ώρες.

Η ηθοποιός της σειράς «Έρωτας Μετά» που προβάλλεται στον ALPHAtv, έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και τώρα βρήκε την αφορμή να περάσει λίγο περισσότερο χρόνο μαζί της, αφού καθημερινά έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Η Βάσω Λασκαράκη λοιπόν χθες, έκατσε με την κόρη της στο τραπέζι της κουζίνας, - το οποίο όπως έχουμε δει είναι τεράστιο και ξύλινο - και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα μεγάλο παζλ για να περάσει η ώρα τους μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα, μαμά και κόρη το ολοκλήρωσαν μέσα σε λίγες ώρες. Το πριν και το μετά έδειξε η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βάσω Λασκαράκη κόρη

Βάσω Λασκαράκη σπίτι

Δεν φαντάζεστε τι «πρωτότυπο» έκαναν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μαζί με την κόρη της στο σπίτι τους

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, όπως ο υπόλοιπος κόσμος μένει στο σπίτι και αποφεύγει τα μέρη με πολύ κόσμο με σκοπό να προστατευθεί από τον κορωνοϊό. Ωστόσο, δεν φαντάζεστε τι... «πρωτότυπο» έκαναν, συγκεκριμένα στην αυλή τους.

Είναι από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια και δεν σταματούν να το αποδεικνύουν. Έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια την οποία «σφράγισαν» με τον μυστικό γάμο τους στην Κρήτη, το περασμένο καλοκαίρι.

Τώρα που έχουν μπει από την Κυβέρνηση μέτρα για τον κορωνοϊό, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος περνούν όμορφο χρόνο στο σπίτι τους και μας το αποκάλυψαν με μερικές αναρτήσεις στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Σουλτάτος έριξε μερικά ψάρια στην σχάρα και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την Βάσω Λασκαράκη να την αναδημοσιεύει και να γράφει μεταξύ άλλων «Τι πρωτότυπο για το σπίτι μας»

undefined

Να θυμίσουμε την μπεζ και ξύλινη κουζίνα της που έχει στο σπίτι τους, είναι συγκλονιστική...