Αδιανόητο - Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος πήραν το ποδήλατο της Εύας και έκαναν βόλτες

Απίστευτες εικόνες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο - Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος πήραν το ποδήλατο της Εύας και έκαναν βόλτες

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ένας από τους πολλούς λόγους είναι πως έχουν άφθονο χιούμορ. Ένα παράδειγμα είναι πως χθες, για να περάσει η ώρα τους πήραν το ποδήλατο της μικρής Εύας και έκαναν βόλτα στον κήπο του σπιτιού τους.

Το ζευγάρι εδώ και αρκετές εβδομάδες όπως και όλος ο κόσμος άλλωστε παραμένει στο σπίτι σε αυτοπεριορισμό ακολουθώντας όλα τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, αλλά και όλες της οδηγίες που έχουν δώσει η αρμόδιοι φορείς για την προστασία της υγείας μας από τον κορωνοϊό.

Η Βάσω Λασκαράκη μέσω αναρτήσεων της, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πει στους διαδικτυακούς της φίλους πως βαριέται μέσα στο σπίτι, αφού έχει κάνει όλες τις δουλειές που έπρεπε να γίνουν. Βέβαια, η καραντίνα της έδωσε περισσότερο χρόνο να περάσει με τον σύζυγο της και την κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Οι τρεις τους καθημερινά βρίσκουν διάφορους εποικοδομητικούς τρόπους για να περάσουν την ώρα τους. Από αναρτήσεις τους έχουμε δει είτε να είναι στην κουζίνα και να φτιάχνουν διάφορες λιχουδιές, είτε να παίζουν το αγαπημένο παιχνίδι της Εύας, ή να στέλνουν μήνυμα για μετακίνηση 6 και να κάνουν βόλτα.

Λασκαράκη - Σουλτάτος πήραν το ποδήλατο της Εύας για βόλτα

Ωστόσο χθες, είπαν να κάνουν κάτι εντελώς διαφορετικό για να γελάσουν. Συγκεκριμένα, όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό τόσο του Λευτέρη Σουλτάτου, όσο και της Βάσως Λασκαράκη, πήραν το ποδήλατο της Εύα για βόλτα και έκαναν και κόντρα για το ποιος πρόκειται να κερδίσει.

Ωστόσο να σημειώσουμε πως μια ανακοίνωση θέλησε να κάνει η Βάσω Λασκαράκη στους διαδικτυακούς της φίλους, λέγοντας για ακόμη μια φορά τι συμβαίνει με τους ψεύτικους λογαριασμούς στα social media, που χρησιμοποιούν το όνομα της, χωρίς να είναι fan pages ή να έχουν πάρει την έγκριση της.