Βάσω Λασκαράκη: Αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια της κόρης της - Δεν της χαλάνε χατήρι με τον Σουλτάτο

Έτσι περνάει και η ώρα της στην «καραντίνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη: Αυτή είναι η αγαπημένη συνήθεια της κόρης της - Δεν της χαλάνε χατήρι με τον Σουλτάτο

Κλεισμένη στο σπίτι της είναι λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της, αλλά και το σύζυγο της Λευτέρη Σουλτάτο. Ωστόσο, για να περάσει την ώρα της η μικρή Εύα, έχει μια αγαπημένη συνήθεια, στην οποία η μαμά της δεν της λέει όχι, αφού δεν της χαλάει κανένα χατήρι.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που η ηθοποιός έχει πει στους διαδικτυακούς της φίλους πως βαριέται μέσα στο σπίτι και δεν αντέχει άλλο, μέσω χιουμοριστικών αναρτήσεων της. Βέβαια, κάθε ημέρα βρίσκει κάτι να κάνει μαζί με την οικογένεια της για να περάσει η ώρα όμορφα και δημιουργικά.

Εκτός βέβαια από το να παίζει ή να βρίσκεται στην κουζίνα με τον Λευτέρη Σουλτάτο που είναι σεφ και να φτιάχνουν διάφορες λιχουδιές, έχει κάνει και όλες τις δουλειές του σπιτιού, οι οποίες έχουν φτάσει μέχρι και το δωμάτιο της μικρής Εύας.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη, φροντίζει τώρα που έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο να τον περνάει μαζί με την κόρη της. Έτσι αποφάσισε να κάνουν μαζί και μία λίγο διαφορετική δραστηριότητα και να οργανώσουν τις ντουλάπες στο δωμάτιο, αφού πρώτα τις καθαρίσουν. Έτσι έδωσε και μία πολύ καλή ιδέα σε όλες τις μανούλες που μένουν στο σπίτι και θέλουν να βρουν έναν όμορφο τρόπο να περάσουν το χρόνο με τα παιδιά τους.

Η αγαπημένη συνήθεια της κόρης της Βάσως Λασκαράκη

Ωστόσο, όσο και να θέλει η μικρή Εύα να περνάει όμορφο και διαφορετικό χρόνο με τη μαμά της, της αρέσει και να φτιάχνει παζλ. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο της έχουν ανοίξει στο τραπέζι της κουζίνας μερικά από τα αγαπημένα της παλζ τα οποία έχει φτιάξει στο π και φ.

Να σημειώσουμε πως η Βάσω Λασκαράκη έχει αποκτήσει την μικρή Εύα, από το γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Βάσω Λασκαράκη κόρη

Βάσω Λασκαράκη:σπίτι