Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Βάσως Λασκαράκη

Το αποκάλυψη η ίδια σε ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Βάσως Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη είναι σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, που δύσκολα δεν θα παρατηρήσει κάποιος σε δημόσια εμφάνιση της. Σε μια ανάρτηση της, μάλιστα, μας αποκάλυψε και το μυστικό της ομορφιάς της που την κάνει καθημερινά να είναι λαμπερή.

Η ηθοποιός μπορεί να είχε πριν την καραντίνα ένα αυξημένο καθημερινό πρόγραμμα, τόσο με τα γυρίσματα, όσο και στο σπίτι της με την κόρη της, ωστόσο δεν παρέλειπε να προσέχει την επιδερμίδα της έτσι ώστε να είναι καθημερινά λαμπερή και όμορφη,

Το ίδιο κάνει και τώρα που βρίσκεται στο σπίτι της σε καραντίνα. Πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της, παρόλο που έχει να φροντίσει την κόρη της, Εύα, αλλά και τον σύζυγο της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το μυστικό ομορφιάς της, το οποίο ακολουθεί σε καθημερινή βάση. Αυτό είναι και το αποκάλυψε μέσα από την ανάρτηση της.

Να σημειώσουμε ωστόσο, ότι παραλίγο να μην κάνουν "Ανάσταση" Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος. Τι συνέβη; Η ηθοποιός έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στο Instagram για τον σύζυγο της που του λείπει αρκετά η Κρήτη και θα ήθελε να είναι εκεί.

Η Βάσω Λασκαράκη μας έχει δείξει και το beauty ρουτίνα της - Έτσι διατηρεί την επιδερμίδα της

Η ίδια ανέβασε πως διατηρεί το δέρμα της καθαρό και όμορφο τώρα που έχει χρόνο και μπορεί να φροντίζει τον εαυτό της.

«Νέα καθημερινή ρουτίνα.Αυτές τις μέρες που μένω στο σπίτι, έχω αποστειρώσει τα πάντα και ελπίζω να έχεις κάνει κι εσύ το ίδιο! Πρόσφατα, μάλιστα, έχω γνωρίσει τα προϊόντα Αποστειρωμένης Κοσμητολογίας της @eauthermaleavenegreece , τα οποία έχουν γίνει αγαπημένο κομμάτι της περιποίησής μου! Δες το video με τη νέα μου ρουτίνα και θα καταλάβεις. Εναλλακτικά www.eau-thermale-avene.gr #SafetyIsBeautiful #eauthermaleavenegreece #avene» έγραψε στην ανάρτηση της.

Δείτε το βίντεο: