Ξέσπασε ο Λάκης Γαβαλάς στην κάμερα του Ευτυχείτε - Τι συνέβη;

Κάτι τον έκανε έξαλλο!

Έξαλλος έγινε ο Λάκης Γαβαλάς, που ξέσπασε στην κάμερα της εκπομπής του Open. Τι είναι αυτό που συνέβη και τι είπε ο ίδιος στο Ευτυχείτε και την Κατερίνα Καινούργιου; Σας έχουμε το βίντεο!

Κάτι έκανε έξαλλο τον Λάκη Γαβαλά που μίλησε στην εκπομπή του Open και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US, αλλά και στον κομμωτή που επιμελήθηκε το look του. Τι είπε ο ίδιος και γιατί θύμωσε;

Expand player

Ειδικότερα ο Λάκης Γαβαλάς έγινε έξαλλος με τον κομμωτή Στέφανο Βασιλάκη που επιμελήθηκε τα μαλλιά του Τρύφωνα Σαμαρά στην παρουσία του στο Just The 2 Of Us. Να σημειώσουμε ότι η εμφάνιση του διάσημου κομμωτή έφερε την έντονη κριτική της επιτροπής του show του Open με τον ίδιο μάλιστα να λέει ακόμα και ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Τι είχε πει για το My Style Rocks και είχε σοκάρει ο Λάκης Γαβαλάς, που ξέσπασε τώρα στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε;

Μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης πως όλα τα χρήματα που έχει λάβει από το My Style Rocks έχουν κατασχεθεί από το κράτος για τα χρέη του.

Ο ίδιος μιλώντας χωρίς ενδοιασμούς τόνισε, “Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο My Style Rocks που ήμουν ως τώρα, ότι χρήματα πήρα, όλα τα χρήματά μου μού τα πήραν. Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά. Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν και όλα τα άλλα… Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς”.

Για την καραντίνα λόγω κορωνοϊού, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε χαρακτηριστικά, “Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει και 15 μήνες φυλακή. Αυτή η φυλακή τώρα είναι υπερλουσάτη, σε σχέση με αυτήν που έχω ζήσει και για τον λόγο που την έζησα. Γιατί ο λόγος τώρα είναι άλλος, διαφορετικός”. Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τολμηρή εμφάνιση για τον Λάκη Γαβαλά - Κατέβηκε στο κέντρο και μας "πάγωσε" με το look του

Το ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς μέσα στην καραντίνα στον κορωνοϊό