Τολμηρή εμφάνιση για τον Λάκη Γαβαλά - Κατέβηκε στο κέντρο και μας "πάγωσε" με το look του

Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τολμηρή εμφάνιση για τον Λάκη Γαβαλά - Κατέβηκε στο κέντρο και μας

Τολμηρή ήταν η εμφάνιση για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος θέλησε να ξεσκάσει λιγάκι από την καραντίνα και αποφάσισε να βγει έξω. Κατέβηκε λοιπόν στο κέντρο και μας "πάγωσε" με το look του.

Ο σχεδιαστής βρίσκεται και εκείνος μέσα στο σπίτι του για να προστατέψει τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό. Αν και τώρα τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερα άτομα να βγαίνουν έξω και να απολαμβάνουν τον καλό καιρό.

Δείτε την τολμηρή εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά

Όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να το ρίξουν έξω, κάνοντας λίγο τρέξιμο, λίγο περπάτημα, ώστε να τονώσουν το κορμί τους, και να πάρουν πάλι μια δόση ελευθερίας. Άλλωστε όπως τόνισε και η κυβέρνηση είναι καλύτερο να βγαίνουμε λίγο έξω να ξεσκάσουμε, παρά να μένουμε όλη την ώρα μέσα.

Αυτό σκέφτηκε και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος αποφάσισε να φορέσει τα καλά του, σε βόλτα με τον φίλο του, Πλάτων Παπαγιαννόπουλο όπου και την "τσάκωσε" ο φακός του YouWeekly. Ο ίδιος ήταν πιο λαμπερός από ποτέ και το look του έκανε την διαφορά στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Πλάτων Παπαγιαννόπουλος Λάκης Γαβαλάς βόλτα κέντρο Αθήνας
Πλάτων Παπαγιαννόπουλος Λάκης Γαβαλάς βόλτα κέντρο Αθήνας μετακίνηση 6

Όλα όσα αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς για το τι συνέβη με τα χρήματα από το My Style Rocks

Ο ίδιος μιλώντας χωρίς ενδοιασμούς τόνισε, “Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο My Style Rocks που ήμουν ως τώρα, ότι χρήματα πήρα, όλα τα χρήματά μου μού τα πήραν. Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά. Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν και όλα τα άλλα… Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς”.

Για την καραντίνα λόγω κορωνοϊού, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε χαρακτηριστικά, “Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει και 15 μήνες φυλακή. Αυτή η φυλακή τώρα είναι υπερλουσάτη, σε σχέση με αυτήν που έχω ζήσει και για τον λόγο που την έζησα. Γιατί ο λόγος τώρα είναι άλλος, διαφορετικός”. Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο. Δείτε εδώ τον καυγά που είχε πριν από λίγες μέρες ο Λάκης Γαβαλάς με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!