My style rocks: Έντονος καυγάς ανάμεσα σε Ευρυδίκη και Λάκη Γαβαλά! Γιατί τσακώθηκαν;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My style rocks: Έντονος καυγάς ανάμεσα σε Ευρυδίκη και Λάκη Γαβαλά! Γιατί τσακώθηκαν;

Ένας έντονος καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στην Ευρυδίκη και στον Λάκη Γαβαλά στο σημερινό My Style Rocks. Τι συνέβη και τσακώθηκαν ο κριτής με την παίκτρια του παιχνιδιού μόδας που βλέπουμε καθημερινά;

Το outfit της Κορινάς πήρε υψηλές βαθμολογίες από τα υπόλοιπα κορίτσια, ωστόσο η Ευρυδίκη έβαλε ένα.
Η παίκτρια υποστήριξε ότι το look της Κορίνας ήταν κάτι το οποίο είχε ξαναδεί και δεν της άρεσε, ενώ δεν ήταν vintage. “Είναι σαν να σε έχουν απαγάγει εξωγήινοι”, ανέφερε.

Τα λόγια της και η βαθμολογία της ενόχλησαν και τους κριτές με τον Λάκη Γαβαλά να λέει “ Καλύτερα να πεις δεν καταλαβαίνω μια εικόνα. Δεν μπορεί να μη σου αρέσει όταν όλες οι συμπαίκτριές σου έβαλαν υψηλό βαθμό…. Θα βάλεις το βαθμό που θέλεις. Το λες τόσο εμφατικά που είναι λες και βάζεις -10 και όχι 1.”

Η ίδια, από την άλλη, απάντησε πως ήρθε ο καιρός να βάλει τους βαθμούς που αξίζουν στην καθεμία.Μιας και μιλάμε για το My Style rocks δείτε και το spoiler για το ποια μπαίνει στο παιχνίδι

Δείτε το βίντεο:

Πριν ξεσπάσει ο καυγάς της Ευρυδίκης με τον Γαβαλά ωστόσο απουσίαζε από το My Style Rocks η νέα παίκτρια

Εκτός My style rocks βρέθηκε η νέα παίκτρια στο σημερινό επεισόδιο! Τι συνέβη; Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Κατερίνα Στικούδη στην έναρξη του παιχνιδιού μόδας που προβάλλεται από το κανάλι του Φαλήρου.

Μετά την αποχώρηση της Τζώρτζια Παναγή στο Gala της Κυριακής, μια νέα παίκτρια μπήκε στο επεισόδιο της Δευτέρας στο My Style rocks.

O λόγος για την 26χρονη Ιωάννα Βαφειαδάκη με καταγωγή από τη Σύρο και τη Σαντορίνη. Όμως, ίδια απουσιάζει από το σημερινό επεισόδιο όπως ενημέρωσε η Κατερίνα Στικούδη ότι δεν βρίσκεται στην παρέα του “My style rocks” για προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έκανε γνωστό αν η απουσία της θα είναι προσωρινή ή μόνιμη.