My Style Rocks: "Καυτό" spoiler - Αυτή η παίκτρια μπαίνει στο παιχνίδι!

Μελαχρινή και εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks:

Τα spoiler δεν σταματούν για το My Style Rocks, στο οποία αναμένεται σε λίγες ημέρες να δούμε μια ακόμα καινούργια παίκτρια! Ποια είναι η εντυπωσιακή μελαχρινή που μπαίνει στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ;

Στο My Style Rocks κάποια μπαίνει και κάποια βγαίνει! Έτσι αναμένεται να έχουμε και άλλη μια καινούργια, αλλά και "καυτή" παρουσία. Κάθε εβδομάδα στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ έχουμε μια νικήτρια, μια αποχώρηση, αλλά και μια καινούργια παίκτρια!

Έτσι και τώρα άλλη μια όμορφη παρουσία αναμένεται να έρθει να μας δείξει τις στιλιστικές της ικανότητες! Ο λόγος για την Θεοδώρα Ρούμπογλου, η οποία είναι από την Θεσσαλονίκη. Η νέα παίκτρια ασχολείται με την δημοσιογραφία, ωστόσο στο παρελθόν έχει κάνει και modeling!

 Θεοδώρα Ρούμπογλου

Να πούμε ότι ήδη μια από τις παίκτριες που βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι, έχει σχολιάσει φωτογραφία της Θεοδώρας γράφοντας της χαρακτηριστικά "σέξυ θηλυκό"! Να πούμε ότι πέρα από το spoiler για το My Style Rocks έχουμε και ένα ακόμα για τις "Άγριες Μέλισσες"! Δείτε τις 5 συγκλονιστικές σκηνές μέχρι το τέλος.

Spoiler - alert: Πέρα από την νέα παίκτρια που μπαίνει στο "My Style Rocks" έχουμε και ένα φαβορί που επιστρέφει!

Μια επιστροφή που θα συζητηθεί αναμένεται να δούμε στο "My Style Rocks" καθώς πληροφορίες θέλουν να έρχεται πίσω μια παίκτρια η οποία θεωρούνταν μεγάλο φαβορί!

Ο λόγος για την Αμίνα Χακίμ, η οποία πριν λίγο καιρό είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ. Η παίκτρια είχε εντυπωσιάσει τότε τους κριτές καθώς έπαιρνε γενικά υψηλές βαθμολογίες για το λουκ που επέλεγε να τους δείξει! Τώρα, σύμφωνα και με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής "Μεσημέρι Yes" η Αμίνα επιστρέφει στο My Style Rocks.

Δείτε και τα όσα είχε πει στον κανάλι της στο youtube η Αμίνα Χακίμ!