Άγριες Μέλισσες spoiler alert: 5 συγκλονιστικές σκηνές μέχρι το τέλος

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Όλες οι τραγικές εξελίξεις

Άγριες Μέλισσες spoiler alert: 5 συγκλονιστικές σκηνές μέχρι το τέλος

Προσοχή spoiler alert! Τις 5 πιο συγκλονιστικές σκηνές μέχρι το τέλος της α΄ σεζόν της αγαπημένης σας σειράς «Άγριες μέλισσες» σας παρουσιάζει το TiVi Σίριαλ μέσα από το Youweekly.gr κατ' αποκλειστικότητα!

Αποκαλύψεις, μυστικά και μεγάλες αποφάσεις είναι μόνο μερικές λέξεις που περιγράφουν όσα θα συμβούν!

Ελένη & Θωμάς μαζί!

Τι κι αν ο κόσμος θέλει να δει την Ελένη μαζί με τον Λάμπρο να ζουν και πάλι τον μεγάλο παιδικό τους έρωτα, εκείνη θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Θωμά! Μπορεί τα όσα ένιωσε για τον Λάμπρο να ήταν ισχυρά και αξεπέραστα, όμως και ο Κυπραίος της ξύπνησε συναισθήματα που για χρόνια είχε θάψει βαθιά μέσα της. Για την ώρα, εκείνη συνεχίζει να είναι θυμωμένη μαζί του επειδή την παράτησε νύφη στην εκκλησία και δεν τον εμπιστεύεται, όμως σύντομα αυτό θα αλλάξει.

Ο Θωμάς δεν τα παρατάει εύκολα και θα φτάσει ακόμα και στο σημείο να χρησιμοποιήσει το ένοχο μυστικό της για τη δολοφονία του Σέργιου, ώστε να την κερδίσει ξανά! Στο τέλος όμως της σεζόν θα γίνει και η μεγάλη αποκάλυψη για το ποιόν του Θωμά και τότε θα ακολουθήσουν μεγάλες ανατροπές, αφού η Ελένη θα είναι μετά εκείνη που θα πρέπει να τον στηρίξει...

Η Δρόσω γεννάει και φεύγει!

Η Δρόσω που κυοφορεί το μωρό του Νικηφόρου, όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής, δεν ήθελε να το ρίξει, με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον Νικηφόρο να πει την αλήθεια στην Ασημίνα, η οποία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της με την προδοσία τόσο του άντρα της όσο και της αδελφής της. Η νεαρή κοπέλα θα γεννήσει αυτό το μωρό, που όπως λένε οι πληροφορίες μας θα είναι κορίτσι, αλλά κρυφά απ' όλο το Διαφάνι! Για όλο αυτό το διάστημα θα είναι κρυμμένη, ενώ η Ασημίνα είναι εκείνη που θα το πάρει για να το μεγαλώσει σαν δικό της. Μάλιστα και εκείνη θα αναγκαστεί για εννέα μήνες να φοράει ειδικό μαξιλαράκι εγκυμοσύνης! Ολο αυτό είναι ένα ακόμη σατανικό σχέδιο της Μυρσίνης, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να χάσει το εγγόνι της, αλλά ούτε και να καταστραφεί η οικογένειά της και να γίνει περίγελος του χωριού.

Ετσι φτάνει στο σημείο να συμμαχήσει ακόμα και με τη Ρίζω, προσφέροντάς της χρήματα, προκειμένου να κρύψει το ένοχο μυστικό! Οταν έρθει η στιγμή της γέννας, η Ασημίνα θα πάρει το παιδί της αδελφής της και θα το παρουσιάσει σαν δικό της. Μετά από αυτό, η Δρόσω θα εγκαταλείψει για πάντα το Διαφάνι - και μιας και είπαμε Διαφάνι, ο Δούκας θα του βάλει φωτιά! Δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό βόμβα!

Τιμωρία-σοκ για Δούκα και Μυρσίνη

Οσο κι αν προσπάθησε να θάψει τον πραγματικό του εαυτό, ο Θωμάς μετά τη δεύτερη επιστροφή του στο Διαφάνι δείχνει πια το αληθινό του πρόσωπο! Εχει γίνει και πάλι αδίστακτος και απειλεί πια ανοιχτά όσους του στέκονται εμπόδιο! Ενας από αυτά τα πρόσωπα είναι και η Μυρσίνη, την οποία θα φροντίσει να ξεσκεπάσει στον Δούκα! Ο ισχυρός άντρας του χωριού σοκάρεται με την απιστία της γυναίκας του και μάλιστα με τον μεγάλο του εχθρό. Ο θυμός του θα τον οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια και η Μυρσίνη για πρώτη φορά θα έρθει αντιμέτωπη με το πιο σκληρό πρόσωπο του Δούκα!

Ομως και εκείνος θα τιμωρηθεί για όσα έχει κάνει, αφού η Ελένη αποδεικνύεται πολύ σκληρή για να πεθάνει και έτσι στο τέλος της σεζόν θα κάνει ισχυρό τον Συνεταιρισμό και θα καταφέρει να αποδυναμώσει τον Δούκα, με αποτέλεσμα να χάνει σιγά-σιγά τόσο τη δύναμή του όσο και την περιουσία του...

Η Πηνελόπη έγκυος από τον Μελέτη!

Οσο κι αν παλεύει να κρύψει τα συναισθήματά της για τον Μελέτη, η Πηνελόπη είναι ίσως το πιο τραγικό πρόσωπο της ιστορίας. Κι αυτό γιατί ερωτεύτηκε τον ξάδελφό της, χωρίς φυσικά να το γνωρίζει! Τα πράγματα όμως θα γίνουν περίπλοκα όταν ανακαλύψει πως είναι έγκυος και γνωρίζει και η ίδια ότι το παιδί είναι του Μελέτη, καθώς με τον Κλεομένη οι συνευρέσεις της είναι μόνο... παρά φύσιν, λόγω των ερωτικών του προτιμήσεων (που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί).

Η οικογένεια Σεβαστού χαίρεται με τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Πηνελόπης, όμως σύντομα τη χαρά θα διαδεχτεί η λύπη όταν αποκαλυφθεί πως ο Μελέτης είναι ξάδελφός της, αφού είναι γιος της Ανέτ! Εκεί είναι που η Πηνελόπη θα κληθεί να πάρει τη σημαντικότερη απόφαση της ζωής της: να κρατήσει ή όχι το παιδί αυτό!

Η Θεοδοσία με άλλον!

«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη», λέει μια λαϊκή ρήση και κάπως έτσι θα συμβεί και στην περίπτωση της Θεοδοσίας, η οποία «πληρώνει» τον Λάμπρο με το ίδιο νόμισμα. Δηλαδή βρίσκει έναν άλλον άντρα και όχι μόνο αυτό, αλλά τον ερωτεύεται στα αλήθεια! Πρόκειται για τον γυναικολόγο Βασταρδή, τον οποίο γνωρίζει προκειμένου να ανακαλύψει αν υπάρχει κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα για τις συχνές αποβολές της. Η ευγένειά του αλλά και το ενδιαφέρον του για εκείνη κάνουν τη Θεοδοσία να κολακευτεί και να νιώσει πως κάποιος νοιάζεται για εκείνη πραγματικά. Από την άλλη ο Λάμπρος, που δεν γνωρίζει κάτι, θέλει να κάνει παιδί μαζί της, όμως εκείνη τον αποφεύγει, κάτι που τον βάζει σε σκέψεις. Στο μεταξύ, η Θεοδοσία μαθαίνει πως ο γιατρός είναι παντρεμένος και θυμώνει μαζί του, αλλά ο Βασταρδής της υπόσχεται να χωρίσει.

Η Θεοδοσία δεν τον πιστεύει, αλλά έχει τόση ανάγκη από το ενδιαφέρον κάποιου που του δίνει μία ακόμη ευκαιρία! Ο Λάμπρος αρχίζει να καταλαβαίνει πως κάτι τρέχει με τη γυναίκα του και δεν κρύβει τη ζήλια του όταν ανακαλύπτει το φλερτ της με τον γιατρό. Για πρώτη φορά θα διεκδικήσει τη γυναίκα του και θα την ερωτευτεί πραγματικά, ξεχνώντας την Ελένη...

Ωστόσο, έχουμε και την εξέλιξη του σημερινού επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση! Δείτε εδώ αναλυτικά τι θα συμβεί σήμερα 4/3

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό TvSirial που κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα.