Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βάζει φωτιά στο Διαφάνι - Η Ελένη δίνει τα χωράφια

Στα άκρα φτάνει ο Δούκας! Όλο το ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βάζει φωτιά στο Διαφάνι - Η Ελένη δίνει τα χωράφια

Σούπερ αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1! Ο Δούκας βάζει φωτιά στο Διαφάνι και η Ελένη δίνει τα χωράφια. Όλες οι εξελίξεις μέσα από ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου για το TV24. Τι θα συμβεί;

Στα άκρα θα φτάσει ο Δούκας Σεβαστός προκειμένου να κάνει τα μέλη του Συνεταιρισμού να κάνουν πίσω στα σχέδιά τους! Ο ισχυρός άντρας του χωριού δεν θα διστάσει ακόμα και να βάλει φωτιά στα σπίτια των αγροτών που τόλμησαν να του «σηκώσουν κεφάλι»! Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Ο Δούκας βλέποντας τον κλοιό γύρω του να στενεύει και τους αγρότες που έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Συνεταιρισμό να κερδίζουν έδαφος, σε μια ύστατη προσπάθεια, στρέφεται προς τον Θωμά Κυπραίο προκειμένου να τον κάνει σύμμαχο! Συγκεκριμένα του κάνει μια πολύ συμφέρουσα πρόταση, δίνοντάς του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό!

Το ίδιο βράδυ ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον συνεταιρισμό με σκοπό να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση.

Ετσι βάζουν φωτιά στα σπίτια τους και όλο το Διαφάνι βρίσκεται σε μεγάλο πανικό! Η επόμενη μέρα βρίσκει το χωριό σε μεγάλη αναστάτωση, ενώ παράλληλα τάσσεται υπέρ των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω από το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών και ο ασκός του Αιόλου μόλις άνοιξε!

Ο Δούκας στη φυλακή!

Ο καβγάς που είχε ο Δούκας με κάποιους αγρότες του Συνεταιρισμού, τους οδηγεί στο κρατητήριο μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις. Κι ενώ η οικογένεια Σεβαστού είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα αλλά και με τη προσωρινή φυλάκιση του Δούκα, ο ίδιος έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του. Παράλληλα, όλο το χωριό συνεχίζει να βοηθάει τους πληγέντες, ενώ ο συνεταιρισμός παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Για άλλη μια φορά, ο ισχυρός άντρας του Διαφανίου αποδεικνύει πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει καταφέρνοντας να αποδείξει πως είναι αθώος και έτσι αποφυλακίζεται και επιστρέφει σπίτι του θριαμβευτής! Ομως, η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτα του Διαφανίου ως παράνομη κίνηση των αγροτών και η προφυλάκιση δύο από αυτών, προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού.

Η Ελένη δίνει τα χωράφια!

Κι ενώ ο Δούκας κάνει πρόταση συνεργασίας στον Τόλλια και θέλει να τον στηρίξει στις εκλογές που έρχονται, ο κοινοτάρχης είναι αναποφάσιστος ξέροντας πως έχει υποψήφιο αντίπαλο τον Προκόπη. Παράλληλα, ο Λάμπρος θα δει τον Κυπραίο και την Ελένη σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Ο Θωμάς περιμένει μια απάντηση από την Ελένη, η οποία δείχνει να διστάζει να δεχτεί. Ο Λάμπρος θέλει να την αποτρέψει αλλά εκείνη αφήνει ελπίδες στον Κυπραίο. Από την άλλη, ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης αλλά και τη σχέση του με τον Δούκα.

Αποκαλύπτει στην Ασημίνα το σχέδιό του για να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τον Συνεταιρισμό, ενώ ο Προύσαλης ανακρίνει τον Ηλία με τη βοήθεια της Δέσπως, προσπαθώντας να τον στριμώξει ώστε να παραδεχτεί την ενοχή του για τη φωτιά στο χωριό, αλλά και για το ποιος του έδωσε την εντολή. Η Ελένη συναντάει τον Δούκα και του ζητάει να αποσύρει τη μήνυση κι εκείνος δέχεται να το κάνει εφόσον του δώσει επιτέλους τα χωράφια της. Η Ελένη αυτή τη φορά θα υποχωρήσει και συμφωνεί να του τα πουλήσει, σοκάροντας τους πάντες με την απόφασή της. Οι εξελίξεις μέχρι το φινάλε θα είναι ραγδαίες και δείτε εδώ τις 5 πιο συγκλονιστικές στιγμές μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν!

Αυτές είναι, επίσης, και οι εξελίξεις για το σημερινό επεισόδιο! Τι θα συμβεί την Πέμπτη 5/3 πριν το δείξει η τηλεόραση! Δείτε εδώ!