J2US: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Τρύφωνα Σαμαρά μετά τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Τρύφωνα Σαμαρά μετά τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που μας έρχονται αναφορικά με το J2US και τα όσα έγιναν ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον Τρύφωνα Σαμαρά. Τα σχόλια της τραγουδίστριας πίκραναν τον γνωστό κομμωτή που μίλησε για αυτό στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα,. Τι είπε;

Ακόμα και ότι μπορεί να μην συνεχίσει στο show ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Σαμαράς, αναφορικά με τα όσα έγιναν στο show του Open. Ο ίδιος μίλησε για αυτό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

"Για την εμφάνιση, μου κάνουν κάποιες προτάσεις και επιλέγω ανάμεσα από αυτές… Το τραγούδι που είπαμε δεν είναι παραδοσιακό. Είναι καινούργιο, μέχρι δέκα χρόνων. Οπότε δεν ισχύουν και όλα αυτά που είπαν ότι πάω να κατατροπώσω την παράδοση, απλώς επειδή ήταν ένα τραγούδι τέτοιου στυλ είπα να κάνω κάτι που να ταιριάζει με το ύφος αυτό…. Δε μου άρεσε αυτός ο υπαινιγμός για την παράδοση και ότι δεν υπερασπίζομαι τις ρίζες μας και ότι πάω να κοροϊδέψω…. Με μαλώνουν λες και ξεκινάω τώρα καριέρα και πάω να γίνω τραγουδιστής".

Ακόμα πέταξε "βόμβα" λέγοντας ότι θέλει να μιλήσει με την παραγωγή καθώς δεν ξέρει αν επιθυμεί μετά από όλα αυτά να συνεχίζει. Χαρακτηριστικά είπε τα εξής:

"Το καταλαβαίνω ότι δεν τραγούδησα. Μόλις ανέβηκα εκεί πάνω τα έχασα, ενώ είχα κάνει τις πρόβες μου δεν είχαμε και πολύ επαφή με τη Χαρά τόσο καιρό. Μετά μου είπε και ο Σταμάτης Φασουλής και η Δέσποινα Βανδή μου είπαν ότι δεν τα είπαν για κακό και ότι τα είπαν για καλό μου. Τους ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις αλλά αυτό για την παράδοση ήταν λίγο άκομψο, με κάνανε να θέλω να φύγω και δεν ξέρω και αν θα συνεχίσω το show. Ωραίες οι παρατηρήσεις αλλά όχι να σε προσβάλλουν έτσι. Το σκέφτομαι αρκετά. Θέλω να μιλήσω και με την παραγωγή σήμερα και να δω αν θα συνεχίσω". Μπορείτε να δείτε εδώ και την αμφιλεγόμενη εμφάνιση που έκανε στο show.

Τι άλλο είχε σχολιάσει για τα σχόλια που του έκανε η Δέσποινα Βανδή στο J2US ο Τρύφωνας Σαμαράς;

Ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δέχτηκε έντονη κριτική, κυρίως για την εμφάνισή του και δήλωσε πικραμένος. όπως είπε ένιωσε ότι τον προσβάλουν σε προσωπικό επίπεδο με τα όσα του είπαν.

"Η κριτική επιτροπή ήταν λίγο αυστηρή μαζί μου. Σκέφτηκα θα φύγω, αν δεν ήταν ο Νίκος (σ.σ. ο Κολώνης) φίλος μου. Αισθάνθηκα σας να πρόσβαλαν την προσωπική μου ζωή. Με μείωσε προσωπικά. Έπρεπε να μιλήσω. ήταν να τα παρατήσω. Έλεγα στην Χαρά "κράτα με [...] Είμαι πικραμένος από την κυρία Βανδή, την οποία εκτιμώ".

"Ήταν πολύ αυστηροί μαζί μου και ειδικά στο θέμα με τα ρούχα και με την εμφάνισή μου" είπε μεταξύ άλλων, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.