Χαμός με την Κατερίνα από το MasterChef: «Νιώθω την ανάγκη να παρέχω εξηγήσεις για...»

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Χαμός με την Κατερίνα από το MasterChef: «Νιώθω την ανάγκη να παρέχω εξηγήσεις για το γράμμα που έγραψα», ήταν η ανάρτηση της μετά τον χαμό που έχει ξεσπάσει με το αντίο που άφησε στους συμπαίκτες της και κατηγορείται για κλεμμένο.

Το γράμμα που άφησε μιλούσε για «μπέσα», ωστόσο μετά τον χαμό που ξέσπασε, αποδείχτηκε πως δεν ήταν τελικά δικό της.

Expand player

Το γράμμα αυτό λοιπόν δεν το έγραψε εκείνη, αλλά είναι ένα από την ιστοσελίδα Love Letters και το έχει γράψει η Σοφία Παπαηλιάδου το 2018.

Η συντάκτρια του γράμματος ενοχλήθηκε, επειδή η Κατερίνα φάνηκε να το οικειοποιείται, χωρίς να αναφέρει την πηγή. Η ίδια απείλησε μάλιστα να κινηθεί νομικά.

Η Κατερίνα ζήτησε μέσω Instagram δημόσια συγγνώμη από την κ. Παπαηλιάδου, τονίζοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να σφετεριστεί το κείμενό της.

«Η συναισθηματική φόρτιση που κατά τον δεδομένο χρόνο και για διάφορους λόγους βίωσα, με οδήγησε να ταυτιστώ σε τέτοιο βαθμό με τα λόγια της κας Παπαηλιάδου που τα δανείστηκα, προκειμένου να αποδώσω με τον πλέον εκφραστικό και γλαφυρό τρόπο τα συναισθήματά μου» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Λένη, δείτε εδώ τι έγραφε στο γράμμα.

Δείτε την ανάρτηση της:

MasterChef: Αποκάλυψη που «καίει» - Δεν έγραψε η Κατερίνα το γράμμα της

Μία τρομερή αποκάλυψη που «καίει», έγινε στο MasterChef, η οποία αφορά το γράμμα που άφησε η Κατερίνα όταν αποχώρησε από το διαγωνισμό, και όπως όλα δείχνουν, τελικά το γράμμα αυτό δεν το έγραψε η Κατερίνα, αλλά το βρήκε έτοιμο.

Η πιο viral παίκτρια του διαγωνισμού έφυγε και άφησε πίσω της... συντρίμμια, μιας και οι παίκτες αντιμετώπισαν ιδιαίτερα την αποχώρησή της, με πολλούς να χαίρονται και άλλους να στεναχωριούνται.

Η Κατερίνα, λίγο πριν αποχωρήσει άφησε ένα γράμμα το οποίο «πάγωσε» τους συμπαίκτες της, πολλοί από τους οποίους το βρήκαν δυσνόητο.

Όπως αποκάλυψε ωστόσο ο Σταύρος Βαρθαλίτης το γράμμα αυτό η Κατερίνα το είχε γράψει όταν ακόμα μέσα στο σπίτι βρίσκονται 21 άτομα και όχι όταν αποχώρησε. Μάλιστα το γράμμα αυτό δεν είναι γραμμένο από τα δικά της χέρια, αλλά αποτελεί έμπνευση της Σοφίας Παπαηλίαδου ιστοσελίδα Love Letters.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Λένη: 12+1 πράγματα που δε γνώριζες για την παίκτρια του MasterChef

Το απίστευτο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την Κατερίνα από το MasterChef: «Να πάει να ηρεμήσει, προφανώς είχε...»

TAGS