Το απίστευτο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την Κατερίνα από το MasterChef: «Να πάει να ηρεμήσει, προφανώς είχε...»

Τι είπε ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το απίστευτο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την Κατερίνα από το MasterChef: «Να πάει να ηρεμήσει, προφανώς είχε...»

Το απίστευτο σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την Κατερίνα από το MasterChef: «Να πάει να ηρεμήσει, προφανώς είχε φτάσει στα όρια της». Πως σχολίασε ο παρουσιαστής την αποχώρηση της αλλά και τις άλλες δυο.

Η Κατερίνα Λένη ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινο επεισόδιο του MasterChef. Η ίδια είχε προκαλέσει άπειρες αντιδράσεις με την συμπεριφορά της και ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με την Ντέμη και την Μαριάννα, ωστόσο είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και βρέθηκε εκτός σπιτιού

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Νίκος Μουτσινάς δε δίστασε να σχολιάσει την αποχώρηση της Κατερίνας Λένη, από το MasterChef, δείτε πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες της με το γράμμα που άφησε.

«Να ναι καλά η γυναίκα, να πάει να ηρεμήσει σπίτι της, καθόλου δεν θα μου λείψει, να πάει να ηρεμήσει, προφανώς η γυναίκα είχε φτάσει στα όρια της, το βλέπατε. Δεν μπορούσε με τους άλλους. Ώρα της καλή», είπε ο παρουσιαστής.

Εκτός από τον Νίκο Μουτσινά την Κατερίνα σχολίασε και ο πατέρας της Μαριάννας από το MasterChef

Ο πατέρας της Μαριάννας από το MasterChef "έκραξε" την κόρη του για την συμπεριφορά της απέναντι στην Κατερίνα. Ο ίδιος είπε πως η στάση της στην αποχώρηση της, ήταν απαράδεκτη και δεν του άρεσε καθόλου.

Με τη συμπεριφορά της κόρης του δεν συμφωνεί ο Νίκος Πουλμέντης. Ο πατέρας της Μαριάννας μίλησε ζωντανά στο Happy Day την Τετάρτη και εξέφρασε την αντίθεσή του με όσα κάνει και λέει η κόρη του μέσα στο ριάλιτι φέρνοντας παράδειγμα την επιλογή της να μην χαιρετήσει την Κατερίνα, την ώρα που αποχωρούσε.

«Δεν είναι κάτι εύκολο, με ξένα παιδιά μέσα σε ένα σπίτι. Υπάρχει μεγάλη πίεση. Το βλέπω και από το παιδί μου. Της λέω να σκέφτεται μόνο μαγειρικά, να μη μπλέκει με κόντρες. Δεν ακούει καθόλου. Εγώ της τα είχα πει από την αρχή, δε μπορώ να κάνω κάτι. Ο κάθε σεφ κρίνεται και από τον χαρακτήρα του. Αυτό είναι το πιο σοβαρό κομμάτι.

Εγώ την κόρη μου τη βλέπω σαν πατέρας και σαν σεφ. Δε συμφώνησα με την αντίδραση της Μαριάννας στην αποχώρηση της Κατερίνας. Και δε συμφώνησα που όταν αποχωρούσε η Κατερίνα δεν την πήραν αγκαλιά να της πούνε δυο λόγια. Για μένα αυτό ήταν πολύ λάθος, γιατί μοιράστηκαν κάτι που δε θα το ξαναζήσουν ποτέ στη ζωή τους. Και στο τέλος της ημέρας θα δείξει ο καθένας την αξία του στη μαγειρική έξω από εκεί. Αλλά είναι παιδιά. Δε θα δικαιολογήσω κανέναν, αλλά δε μου άρεσε αυτό που έκαναν καθόλου» σχολίασε ο Νίκος Πουλμέντης.