MasterChef: «Πάγωσαν» οι παίκτες με το γράμμα της Κατερίνας

Σε ποιον αναφέρθηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: «Πάγωσαν» οι παίκτες με το γράμμα της Κατερίνας

Λίγο πριν φύγει από το MasterChef, η Κατερίνα Λένη άφησε πίσω της ένα πραγματικά αινιγματικό γράμμα το οποίο άφησε «παγωμένους» τους παίκτες μόλις το διάβασαν με την επιστροφή των άλλων δύο κοριτσιών στο σπίτι, χωρίς να το σχολιάσει κανείς.

Η Κατερίνα ήταν από τους ανθρώπους που δεν είχε πολλές σχέσεις με κανέναν μέσα στο σπίτι πέρα από τον Ηρακλή και έτσι στο γράμμα που άφησε πίσω της μετά την αποχώρησή της από τον διαγωνισμό, δε θέλησε να αναφερθεί σε κανέναν συγκεκριμένα.

Αντίθετα, μίλησε για την «μπέσα» που πρέπει να έχει ο καθένας μέσα στο σπίτι και ξεκαθάρισε πως ό, τι πρέπει να πουν θα ήταν καλό να το λένε μπροστά στις κάμερες.

Οι περισσότεροι επέλεξαν να μείνουν σιωπηλοί, ενώ αυτός που θέλησε να διαβάσει το γράμμα ήταν ο Γιώργος, το μεγάλο μένος της Κατερίνας.

Το γράμμα της Κατερίνας που έκανε τους παίκτες του MasterChef να «παγώσουν»

«Πιο κατανοητός είναι ο Εμπειρίκος παρά το γράμμα της Κατερίνας» σχολίασε πρώτη η Μάρλεν, η οποία έδειξε να μη βγάζει και ιδιαίτερο νόημα από τα όσα είπε η Κατερίνα.

«Δεν κατάλαβα γιατί μας μιλάει για μπέσα. Νομίζω πως είμαστε όλοι πάρα πολύ ξεκάθαροι και ανοιχτοί στις συμπεριφορές μας. Μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει από το άλλο» ανέφερε η Ντέμη μιλώντας μπροστά στις κάμερες και έχοντας πριν ρίξει μία αδιανόητη σπόντα για το πρόσωπό της.

«Πιο πολύ αναφέρεται σε ένα άτομο. Έχει μεγάλο θέμα με τον Γιώργο. Δε ξέρω τι πρόβλημα έχει και τον σιχαίνεται τόσο πολύ. Δε ξέρω τη λέξη. Έχει πέσει έξω. Δεν πειράζει. Ο Γιώργος μένει η Κατερίνα φεύγει» σχολίασε η Μαριάννα στο τέλος, η οποία προσπάθησε επίσης να αποκωδικοποιήσει μάταια, το γράμμα που άφησε η Κατερίνα.