Συνεργασία "φωτιά" για Χρήστο Μάστορα και Λεωνίδα Κουτσόπουλο - Τι θα κάνουν;

Δεν πάει το μυαλό σας

Συνεργασία "φωτιά" για Χρήστο Μάστορα και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Τι θα κάνουν μαζί ο γνωστός σεφ και ο τραγουδιστής; Σίγουρα αναμένεται να είναι ένα δίδυμο δυνατό που θα κλέψει τις εντυπώσεις με αυτό που θα δούμε.

Τον τελευταίο καιρό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός από το MasterChef, κάνει και τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «2 Μέτρα Απόσταση» και εκπέμπει από το δικό του διαδικτυακό ραδιόφωνο, «Samanos Radio». Μάλιστα η εκπομπή του σημειώνει και μεγάλη επιτυχία.

Expand player

Τι συνεργασία "φωτιά" θα κάνουν ο Χρήστος Μάστορας και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Τον τελευταίο καιρό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός από το MasterChef, κάνει και τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «2 Μέτρα Απόσταση, σε αυτή φωνάζει και διάφορα πρόσωπα από την showbiz με τα οποία έχει φιλική σχέση, δείτε ωστόσο και μια άλλη συνεργασία "φωτιά" που θα κάνει ο τραγουδιστής.

Μάλιστα, την Παρασκευή που μας έρχεται θα έχει έναν ξεχωριστό καλεσμένο, αφού στην εκπομπή θα βρεθεί ο αγαπημένος τραγουδιστής, Χρήστος Μάστορας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μια χιουμοριστική του ανάρτηση στο Instagram έκανε γνωστό το γεγονός.

“Έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων ανταλλαγές mail και τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του CEO του samano-radio (ΔΛΔ ΕΜΟΥ), τα ποσά ήταν υπέρογκα ... Τελικά κλείσαμε με 1 πελαγίσια τσίπουρα 2-2,5 KIΛA, 1 φαγκρί 1,5-2KIΛA,στη σχάρα , γαρνιτούρες και τσίπουρο ... O καλός μου φίλος @xmastoras καλεσμένος στην εκπομπή 2 METPA AΠOΣTAΣH στο "YΠEPΣYΓXPONO" studio μας, (XO XO XO) ΠAPAΣKEYH 22/5 ΣTIΣ 20:00. YΓ EΓΩ ΘA EXΩ KOYPΔIΣEI ΓIA KAΛO KAI ΓIA KAKO... AN EXEI "ANTEPA" KAI ΦEPEI THN KIΘAPA TOY...”, έγραψε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος κριτής του MasterChef στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανατριχιάζει ο Χρήστος Μάστορας: "Είμαστε οι Μέλισσες και θέλουμε να..."

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος "εκτελεί" Σάκη Ρουβά - Ακούστε τον να τραγουδάει