Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος "εκτελεί" Σάκη Ρουβά - Ακούστε τον να τραγουδάει

Σας έχουμε το βίντεο!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Σάκη Ρουβά τραγούδησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή. Ακούστε τον στο βίντεο που σας έχουμε. Τι λέτε το "εκτέλεσε" ή όχι το τραγούδι;

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 με τους παρουσιαστές να του έχουν έτοιμη την κιθάρα και εκείνον να μας ερμηνεύει ένα κομμάτι του γνωστού τραγουδιστή. Μουσικά αποχαιρέτησε τον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ερμηνεύοντας ένα από τα πρώτα τραγούδια του απόλυτου Έλληνα σταρ!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παράλληλα αποκάλυψε και ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό! Ο κριτής του Masterchef άλλωστε μας είχε τραγουδήσει και όσο ήταν σε καραντίνα. Μπορείτε να δείτε το τραγούδι του εδώ. Έκανε ένα επικό σχόλιο.

Ορίστε και η ερμηνεία του τραγουδιού του Σάκη Ρουβά

Ακούστε όμως και τα όσα είπε για το Masterchef o Λεωνίδας Κουτσόπουλος που "εκτέλεσε" το τραγούδι του Σάκη Ρουβά

Ότι έχει γίνει περισσότερο προσωποκεντρικό το σόου την φετινή σεζόν παραδέχθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους ανθρώπους που θέλουν να δείχνουν πάντα ως οι «καλοί σε όλα» λέγοντας ότι ο ίδιος, προτιμά όσους είναι ειλικρινείς και... τσαλακώνονται, σε σχέση με τους πρώτους.

Τι ανέφερε σε όσους κάνουν λόγο για "Λάμψη" αναφορικά με το παιχνίδι μαγειρικής, ενώ ο γνωστός chef αναφέρθηκε και στις θεωρίες συνωμοσίας για το παιχνίδι μαγειρικής του Star.

Ειδικότερα ο γνωστός chef αναφέρθηκε στο show, αλλά και στις θεωρίες συνωμοσίας. Αποκάλυψε λοιπόν ότι του έστελναν μηνύματα αναφορικά με δύο παίκτες του παιχνιδιού που είναι από τον Βόλο. Του έλεγαν λοιπόν ότι μπήκαν στο παιχνίδι επειδή είναι ο chef είναι γνωστός του δήμαρχου Βόλου.